ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δρομολογεί εξελίξεις ο Γιώργος

Δρομολογεί εξελίξεις ο Γιώργος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του ΠΑΣΟΚ μεταξύ του Ευ. Βενιζέλου και του Γ. Παπανδρέου.

Η συνάντηση διήρκεσε πάνω από μία ώρα και στην ατζέντα βρέθηκαν οι εσωκομματικές διαδικασίες και οι εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του κόμματος αναμένεται να εκδώσει ανακοίνωση εντός των επόμενων ημερών με την οποία θα προαναγγέλλει πρωτοβουλία για εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ πριν τις γιορτές.

Από την πλευρά του όμως και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μέχρι στιγμής κρατά κλειστά τα χαρτιά του, όπως και άλλα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βενιζέλος θεωρεί πως το θέμα της ηγεσίας στο Κίνημα πρέπει να κλείσει το συντομότερο δυνατόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο «τσάρος» της Οικονομίας έχει ξεκαθαρίσει πως δεν συμφωνεί με το σενάριο της διαρχίας, δηλαδή να παραμείνει πρόεδρος του κόμματος ο κ. Παπανδρέου και να επιλεγεί άλλος υποψήφιος πρωθυπουργός.

Πολλά όμως θα εξαρτηθούν από τις αποφάσεις που έχει λάβει ο κ. Παπανδρέου ο οποίος αναμένεται εντός του Δεκεμβρίου να δρομολογήσει τις εξελίξεις στο κόμμα.

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα συγκληθεί το Πολιτικό Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ όπου θα γίνει αξιολόγηση των πολιτικών και οικονομικών εξελίξεων, η στήριξη της κυβέρνησης Παπαδήμου και η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε επίσης: Κοινό μέτωπο αποφάσισαν οι τέσσερις