Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Η δήλωση που έφερε τη διαγραφή του από τη Νέα Δημοκρατία

Χρήστος Γιαννούλης Χρήστος Γιαννούλης

Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Μετά το «άδειασμα» από τον Νίκο Δένδια εντός Βουλής, ήρθε και η διαγραφή του βουλευτή της Α’ Αθηνών από τη Νέα Δημοκρατία με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη διάρκεια της Ολομέλειας της Βουλής την Τρίτη (05.10), μια τοποθέτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων. Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Αθηνών, αναφέρθηκε στα λόγια του Γεώργιου Γρίβα για την Κύπρο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ως εχθρούς και τους κομμουνιστές, με αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρή επίθεση από βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αντίστοιχο έντονο ήταν το ύφος της απάντησης και του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Δένδια.

«Ο Γρίβας έλεγε έχουμε τρεις εχθρούς: τους Άγγλους, τους Τούρκους και τους κομμουνιστές. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος έλεγε ότι ήταν οι κομμουνιστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, όπως θα δείτε στο παραπάνω βίντεο. Η φράση αυτή, αλλά και περιστατικά που είχαν προηγηθεί, οδήγησαν στην απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να διαγράψει τον βουλευτή της Α’ Αθήνας. Κυβερνητικές πηγές, μάλιστα, ανέφεραν πως είχε υπάρξει προειδοποίηση ότι ανάλογες συμπεριφορές δεν θα γίνουν ανεκτές…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέγραψε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο από τη ΝΔ

Καιρός: Έρχεται κακοκαιρία διαρκείας - Ποιες περιοχές θα «χτυπήσουν» τα ισχυρά φαινόμενα

Κρούσματα σήμερα: 2.876 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, 34 θάνατοι και 334 διασωληνωμένοι