Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όχι άλλο Αδωνι: «Τους στέλνουμε στα τσακίδια» (video)

Newsbomb

Θα βάλεις ξανά στο υπουργείο Υγείας... τον υπουργό που εκλιπαρούσε την τρόικα να μην του κλέβει τη δόξα για τις απολύσεις ανθρώπων, τους οποίους επέλεξε ο ίδιος να στείλει στην ανεργία;

Θα βάλεις ξανά σε ρόλο... κυβερνητικού εκπροσώπου τη βουλευτή που μας συμβούλευε να προμηθευτούμε χαρτιά υγείας, γιατί θα ακολουθούσαμε την τύχη της Αργεντινής;

Θα στείλεις στο Μέγαρο Μαξίμου τον πολιτικό που αποτελεί το «μαξιλαράκι»... εξαγνισμού του Αντώνη Σαμαρά;

Ο υποψήφιος βουλευτής της Α' Πειραιώς, πρώτος σε σταυρούς στις εκλογές του Γενάρη και εκδότης της εφημερίδας «Το Χωνί», Γιώργος Χριστοφορίδης, δίνει πρώτος την απάντηση, στέλνοντας τον Άδωνι Γεωργιάδη, τη Σοφία Βούλτεψη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στα τσακίδια.

«Όχι άλλο Άδωνι» λοιπόν, με πολίτες να καυτηριάζουν τη μέχρι τώρα... προσφορά των τριών πολιτικών της Νέας Δημοκρατίας, σχολιάζοντας την αφίσα στον Γιώργο Χριστοφορίδη που πήρε το μικρόφωνο και βγήκε στους δρόμους του Πειραιά.

«Στα τσακίδια», λοιπόν, όλοι εκείνοι που οδήγησαν την Ελλάδα στην υποταγή των μνημονιακών επιταγών της Μέρκελ και της Λαγκάρντ.

«Στα τσακίδια» όσοι τα έφαγαν, πρωταγωνιστώντας στα σκάνδαλα των εξοπλιστικών και όχι μόνο.

«Στα τσακίδια» άπαντες, όσοι έκλειναν τα μάτια στα σκάνδαλα που στέρησαν δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ απ' τα δημόσια ταμεία.

Εξουσία στον Άδωνι, τη Βούλτεψη και τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν πρόκειται ποτέ ξανά να προσφέρει ο ελληνικός λαός.

Και θα το αντιληφθούν άπαντες το βράδυ της 20ής Σεπτεμβρίου, όταν και πάλι οι... δημοσκόποι θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.

Μέχρι τότε, απολαύστε το βίντεο με τα... κατορθώματα του ανθρώπου που διέλυσε τη δημόσια υγεία, της κυρίας Βούλτεψη που είχε μονίμως τις δικές της αγωνίες για το... μαλλί και του αρχηγού που θέλει να γίνει πρωθυπουργός, αλλά νοιάζεται για το... μπόι που ρίχνει στον Αλέξη Τσίπρα.