Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Μάνδρα: Προσωπική δέσμευση η ολοκλήρωση των αντιπλημμυρικών έργων

Newsbomb

Στο πλευρό των πληγέντων της Μάνδρας για δεύτερη φορά από τις φονικές πλημμύρες που άφησαν πίσω τους 23 νεκρούς, βρέθηκε σήμερα Τετάρτη (29/11) ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συναντήθηκε πρώτα με την δήμαρχο της περιοχής με την οποία μετά το τετ α τετ που είχαν για τους πληγέντες, αλλά και για τις ενέργειες που γίνονται για την αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν, προχώρησαν σε κοινές δηλώσεις.

Η δήμαρχος Μάνδρας ευχαρίστησε τον πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο πλευρό των ανθρώπων που έπληξε η καταστροφή.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την πλευρά του διαβεβαίωσε την δήμαρχο ότι από την πλευρά του θα κάνει ότι μπορεί σε όλα τα επίπεδα, τόσο σε επίπεδο Ελλάδας όσο και σε Ευρώπης.

«Θρηνήσαμε αχρείαστα 23 θύματα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνέχισε λέγοντας πως «Η Μάνδρα μετράει ακόμα τις πληγές της και σε μεγάλο βαθμό είναι μια πόλη με κατεστραμμένες υποδομές και με ανθρώπους που παλεύουν να ξαναβάλουν τη ζωή τους σε μια τάξη»

Επιβάλλεται όπως είπε, «το συντομότερο δυνατό και χωρίς καμία γραφειοκρατία οι άνθρωποι που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται να πάρουν το έκτακτο οικονομικό επίδομα».

Τέλος ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι αποτελεί προτεραιότητα αλλά και προσωπική του δέσμευση η άμεση ολοκλήρωση των μεγάλων αντιπλημμυρικών έργων.

Δείτε τις φωτογραφίες από την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα στη Gallery του Newsbomb.gr