ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάικλ Τζόρνταν: Χαμός στις ΗΠΑ για το «The Last Dance» - Δείτε τι γίνεται

Μάικλ Τζόρνταν: Χαμός στις ΗΠΑ για το «The Last Dance» - Δείτε τι γίνεται

Τι κι αν βγήκαν μόνο τα δυο πρώτο επεισόδια; Το ντοκιμαντέρ του Netflix για τον Μάικλ Τζόρνταν έχει ήδη προκαλέσει πάταγο παντού.

Το περίμενε ολόκληρος ο μπασκετικός και όχι μόνο κόσμος. Ο λόγος για το «The Last Dance», το ντοκιμαντέρ για τον Μάικλ Τζόρνταν, την καριέρα του από το κολέγιο μέχρι την απόλυτη καταξίωση με τους Σικάγο Μπουλς της σεζόν 1997-1998 στο NBA.

Από την Κυριακή 19/4 που προβλήθηκαν τα δυο πρώτα επεισόδια στις ΗΠΑ από το ESPN και το Netflix έχει προκληθεί... ο κακός χαμός, με τις αντιδράσεις να δείχνουν και το μέγεθος της επιτυχίας που έχει κάνει ήδη το εγχείρημα αυτό.

Βετεράνοι και εν ενεργεία ΝΒΑερς δήλωσαν ενθουσιασμένοι με τα δύο πρώτα και ανυπόμονοι για τα επόμενα επεισόδια, που θα βγαίνουν στη δημοσιότητα κάθε Κυριακή.

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ: ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Κορονοϊός: Πώς και πότε θα λήξει η καραντίνα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Κορονοϊός: Θα πάμε διακοπές φέτος; Η απάντηση από τον λοιμωξιολόγο Νίκο Σύψα

Κορονοϊός: Προσοχή! Μέχρι πότε ισχύουν τα έκτακτα μέτρα και τα τσουχτερά πρόστιμα

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ LIVE ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ

Αξίζει να αναφέρουμε πως ήδη από το πρώι της Δευτέρας του Πάσχα (10:00), τα δυο πρώτα επεισόδια βρίσκονται και στην ελληνική πλατφόρμα του Netflix.

Φυσικά και οι αντιδράσεις συμπαικτών αλλά και αντιπάλων του μεγάλου «Air» τράβηξαν τα φώτα της δημοσιότητας. Χαρακτηριστικά ο Μάτζικ Τζόνσον δήλωσε: «Ήταν φανταστικό και λάτρεψα και τις δύο ώρες του. Οι νεαροί φίλαθλοι που δεν μπόρεσαν να τον δουν να παίζει καταλαβαίνουν τώρα γιατί είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Για μένα ο Τζόρνταν, ο Μάικλ Τζάκσον και η Μπιγιόνσε είναι οι τρεις μεγαλύτεροι διασκεδαστές της εποχής μου. Και θα μπορούσατε να βάλετε στη συζήτηση και τον Μοχάμεντ Άλι».

Το πρώτο από τα δέκα επεισόδια είχε ως αντικείμενο την ανέλιξη του Τζόρνταν από το North Carolina στη ρούκι σεζόν του στο Σικάγο, ενώ το δεύτερο επεισόδιο αφιερώθηκε στην έλευση του Σκότι Πίπεν στους Μπουλς και τις δυσκολίες που υπήρχαν με το συμβόλαιό του πριν την έναρξη της σεζόν 1997/98.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Πότε ανοίγουν τα σχολεία; Η κρίσιμη ημερομηνία και το σχέδιο του υπουργείου Παιδείας