ΜΠΑΣΚΕΤ

Τζάμπολ στη Euroleague – H ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης του Ολυμπιακού

Τζάμπολ στη Euroleague – H ώρα και το κανάλι της αναμέτρησης του Ολυμπιακού

Η Euroleague επιστρέφει και υπόσχεται «πλούσια» δράση και πολλές συγκινήσεις – Τζάμπολ την Πέμπτη (1/10) με Ολυμπιακό, την Παρασκευή (2/10) ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Εφτά μήνες δίχως δράση ήταν πολλοί! Η Euroleague επιστρέφει και άπαντες πιστεύουν ότι θα δούμε την πιο ανταγωνιστική σεζόν στην ιστορία της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός εμφανίζεται ανανεωμένος, έχοντας πλέον στο ρόστερ του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ντύθηκε και πάλι στα «ερυθρόλευκα» μετά από μια πενταετία στη Φενέρμπαχτσε.

Η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται το βράδυ της Πέμπτης (1/10) τη Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από την πλευρά του έχει μπει σε μια νέα εποχή μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Τα ηνία ανέλαβαν ο Δημήτρης Διαμαντίδης κι ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, οι οποίοι με μειωμένο μπάτζετ κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να «χτίσουν» ένα ρόστερ που θα δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Το «τριφύλλι» ρίχνεται στη μάχη την Παρασκευή (2/10), όπου θα αντιμετωπίσει, στη Ρωσία, τη Χίμκι. Να θυμίσουμε ότι σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή, τον αγώνα θα μπορέσει να παρακολουθήσει κι ένας συγκεκριμένος αριθμός φιλάθλων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr