ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΑΟ Μυκόνου πήρε… Ντόντσιτς και ο Ντιλέινι ζήλεψε!

Ο ΑΟ Μυκόνου πήρε… Ντόντσιτς και ο Ντιλέινι ζήλεψε!
Νέο φοβερό ποστάρισμα του ΑΟ Μυκόνου στα social media, με τον Λούκα Ντόντσιτς
AP Images

Νέο «χτύπημα» από τον ΑΟ Μυκόνου στο Twitter, όπου ο Λούκα Ντόντσιτς πόζαρε με μπλούζα της ομάδας με αποτέλεσμα ο Μάλκολμ Ντιλέινι να… ζηλέψει και να αυτοπροταθεί στους Κυκλαδίτες.

Ένας από τους λογαριασμούς του Twitter που έχουν κλέψει την παράσταση είναι αυτός της ομάδας μπάσκετ της Μυκόνου. Ο ΑΟ Μυκόνου εδώ και περίπου ένα χρόνο κάνει μια προσπάθεια γενικότερα να ανέβει επίπεδο, αλλά στο κομμάτι των social media έχει… ξεφύγει!

Με ευφάνταστα ποσταρίσματα, τρομερά τρολαρίσματα και φοβερή διάθεση, κάθε φορά καταφέρνει να τραβάει το ενδιαφέρον και να γίνεται viral.

Μια ανάλογη ιστορία εκτυλίχθηκε και την Πέμπτη (08/10), καθώς ο ΑΟ Μυκόνου πόσταρε μια φωτογραφία με τον Λούκα Ντόντσιτς στο Twitter, λέγοντας πως μετά τις… αρνήσεις των Ντιλέινι και Σλούκα στράφηκε στον Σλοβένο παικταρά!

Όπως αναφέρει μάλιστα ο διαχειριστής της σελίδας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να διαφημιστούν τα νέα μπλουζάκια της ομάδας από το να τα κρατάει ο Σλοβένος σούπερ σταρ των Ντάλας Μάβερικς.

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε κι η αντίδραση από τον Μάλκολμ Ντιλέινι που φαίνεται πως… ζήλεψε με τη φωτογραφία του Ντόντσιτς από τη Μύκονο και έσπευσε να προτείνει τον εαυτό του στην ομάδα των Κυκλάδων! «Υπογράφω συμβόλαιο αν μου δώσετε σπίτι δίπλα στη θάλασσα», έγραψε ο Αμερικανός γκαρντ!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Παπαγεωργίου: Αποκάλυψη - Εντοπίστηκε η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του