ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Διέσυρε τη Ρεάλ η Βαλένθια, στην ΤΣΣΚΑ το ντέρμπι

Euroleague: Διέσυρε τη Ρεάλ η Βαλένθια, στην ΤΣΣΚΑ το ντέρμπι
Υπερηχητική εμφάνιση της Βαλένθια στη Μαδρίτη κι εντυπωσιακή νίκη επί της Ρεάλ
Euroleague.net

Euroleague: Τη «βόμβα» της αγωνιστικής έριξε η Βαλένθια που επικράτησε της Ρεάλ στη Μαδρίτη 93-77 και την υποχρέωσε σε δεύτερη συνεχόμενη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές στη σεζόν.

Εντυπωσιακά έχει αρχίσει η Euroleague, με δυνατά παιχνίδια και μεγάλες εκπλήξεις. Όπως αυτή που έγινε στη Μαδρίτη με τη Βαλένθια να «πατάει» τη Ρεάλ και να κερδίζει 93-77 τη «Βασίλισσα».

Η ομάδα του Χάουμε Πονσαρνάου ήταν καταιγιστική στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Πάμπλο Λάσο.

Οι «νυχτερίδες» είχαν κορυφαίο τον Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς που είχε 24 πόντους, ενώ ο Μάικ Τόμπεϊ είχε 14 πόντους.

Τα highlights του αγώνα

Στο πρώτο, χρονικά, παιχνίδι της ημέρας η ΤΣΣΚΑ Μόσχας κατάφερε να πάρει το ντέρμπι απέναντι τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη νίκησε 76-72 αυτή του Γιάννη Σφαιρόπουλου με τον Μάικ Τζέιμς να είναι τρομερός στο δεύτερο μισό και να σταματάει στους 25 πόντους.

Τα highlights του αγώνα

Στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, η Φενέρμπαχτσε κατάφερε να επικρατήσει 80-71 της Αναντολού Εφές. Η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ είχε πρώτο σκόρερ τον Νάντο Ντε Κολό με 20 πόντους. Στον αντίποδα, το συγκρότημα του Εργκίν Αταμάν που δεν είχε τον περσινό MVP Σέιν Λάρκιν είχε κορυφαίο τον Κρούνο Σιμόν με 24 πόντους.

Τα highlights του αγώνα

Φωτογραφίες από τους αγώνες της Euroleague και η βαθμολογία

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μάριος Παπαγεωργίου: Αποκάλυψη - Εντοπίστηκε η τοποθεσία που βρίσκεται η σορός του