ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι της «μάχης» με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ολυμπιακός: Η ώρα και το κανάλι της «μάχης» με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague.

Μετά τις νίκες επί του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και της Αρμάνι Μιλάνο, ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να... τριτώσει το καλό στην αποψινή αναμέτρηση με την «ομάδα του λαού». Το ματς του ΣΕΦ θα ξεκινήσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι λόγω της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας το ματς ήταν πιθανό να μεταφερθεί το Σάββατο (17/10), αλλά η ομάδα του Ισραήλ κατάφερε να εξασφαλίσει ειδική άδεια κι έτσι ήρθε κανονικά στην Ελλάδα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση την Τετάρτη (14/10) και με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα πήραν μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και πλέον πάνε για το «2 στα 2» στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague.

Εικόνες από την προπόνηση του Ολυμπιακόυ...

Ο Κώστας Παπανικολάου μιλώντας για τη Μακάμπι τόνισε ότι είναι «μια πολύ επικίνδυνη και απρόβλεπτη ομάδα, για αυτό και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Έχει παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να ‘χτυπήσουν’ και να δημιουργήσουν ανισορροπίες».

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ, πάντως, βρίσκεται σε εντελώς αντίθετη πορεία καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν Μονάχου, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη της!

Οι φιλοξενούμενοι, λοιπόν, θα επιδιώξουν να σταματήσουν το αρνητικό σερί τους κι ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος γνωρίζει τι πρέπει να κάνει για να περάσει η ομάδα του από το ΣΕΦ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr