ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Η Μπάγερν «φρέναρε» τον Ολυμπιακό στο Μόναχο (vid+pics)

Euroleague: Η Μπάγερν «φρέναρε» τον Ολυμπιακό στο Μόναχο (vid+pics)

Euroleague: Αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός δεν ήταν το ίδιο τυχερός, όπως στον αγώνα με τη Μακάμπι στο ΣΕΦ, και ηττήθηκε 74-68 από τη Μπάγερν στο Μόναχο για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Η εντυπωσιακή Μπάγερν Μονάχου του Αντρέα Τρινκιέρι, κατατρόπωσε και τον Ολυμπιακό στη Βαυαρία. Η γερμανική ομάδα ήταν μπροστά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού με τους «ερυθρόλευκους» και άντεξε στην αντεπίθεση των παικτών του Μπαρτζώκα στο φινάλε για να πάρει σημαντική νίκη, 74-68, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

Ενδεικτικό της εικόνας του αγώνα είναι πως η Μπάγερν επικράτησε στα τρία από τα τέσσερα δεκάλεπτα, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει μόνο στο τέταρτο όταν η προσπάθειά του να διεκδικήσει το ματς ξεκίνησε αρκετά αργά και εν τέλει ήταν άκαρπη.

Εντύπωση προκάλεσε η επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα, εκτός αν αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, να παίξει τα τελευταία κρίσιμα λεπτά του αγώνα με τους Κώστα Σλούκα και Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο, με τον Ολυμπιακό παρότι σταμάτησε επιθετικά τους Βαυαρούς να έχει «φτωχή» επιθετική συγκομιδή και να γνωρίζει τη δεύτερη ήττα του στην Euroleague.

Το φωτορεπορτάζ και τα στατιστικά του αγώνα

Κορυφαίος για τους νικητές ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Ουέιντ Μπάλντουιν που είχε 18 πόντους με 5/13 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 5/8 βολές μαζί με 2 ασίστ και ένα κλέψιμο ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Λούσιτς με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από πλευράς Ολυμπιακού ο Παπανικολάου με 13 ήταν ο πρώτος σκόρερ, ενώ πήρε βοήθειες από Τζένκινς (12π.) και ΜακΚίσικ (11π.).

Μετά από αυτή τη νίκη, η Μπάγερν βελτίωσε το ρεκόρ της στο 4-1, ενώ ο Ολυμπιακός έπεσε στο 3-2. Οι «ερυθρόλευκοι» πλέον ετοιμάζονται για τον αγώνα της επόμενης Παρασκευής (30/10) όταν και θα υποδεχθούν στο ΣΕΦ την Αναντολού Εφές.

Τα highlights του αγώνα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Παππάς: Η INTERPOL ψάχνει τον «υπαρχηγό» της Χρυσής Αυγής