ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός: Έχασε τη μητέρα του και έξι συγγενείς - «Είδα πολλούς τάφους τους τελευταίους μήνες»

Κορονοϊός: Έχασε τη μητέρα του και έξι συγγενείς - «Είδα πολλούς τάφους τους τελευταίους μήνες»

Κορονοϊός: «Είδα πολλούς τάφους τους τελευταίους μήνες» λέει ο Καρλ Άντονι Τάους, συγκλονίζοντας με το δράμα που περνάει τους τελευταίους μήνες.

Η Ζακλίν Κρουζ έφυγε από τη ζωή στις 13 Απριλίου κι έκτοτε ο εξαιρετικός σέντερ των Τίμπεργουλφς έχασε ακόμα έξι συγγενείς λόγω της πανδημίας. Μάλιστα, από τον ιό «χτυπήθηκε» κι ο πατέρας του, ο οποίος ευτυχώς κατάφερε να βγει ζωντανός από το νοσοκομείο.

«Έχω περάσει πολλά, προφανώς με χειρότερο ό,τι έγινε με τη μητέρα μου. Δεν βρέθηκα σε “καλό μέρος” όλο αυτόν τον καιρό. Χθες βράδυ δέχτηκα ένα τηλεφώνημα και με ενημέρωσαν πως έχασα τον θείο μου», τόνισε ο Τάουνς στο ESPN, για να συνεχίσει: «Νιώθω σαν να με έχει «χτυπήσει» η ζωή. Είδα πολλά φέρετρα τους τελευταίους επτά μήνες. Είχα πολλούς ανθρώπους, συγγενείς της οικογένειας μου ή της μητέρας μου που νόσησαν από τον κορονοϊό.

Είμαι αυτός που ψάχνω ακόμα για απαντήσεις. Απαντήσεις για το πως μπορώ να βρω έναν τρόπο να τους κρατήσω υγιείς. Είναι μεγάλη η ευθύνη να κρατήσω την οικογένεια μου καλά ενημερωμένη και να κάνω τις κινήσεις που χρειάζονται για να μείνουν ζωντανοί».

To No1 του draft το 2015 πιστεύει ότι ούτε καν το μπάσκετ που τόσο αγαπά μπορεί αυτή τη στιγμή να αποτελέσει γιατριά, υπογραμμίζοντας ότι: «Πάντα χαμογελούσα βλέποντας τη μαμά μου στη θέση της να χαίρεται να με βλέπει να παίζω. Θα είναι δύσκολο για μένα να αγωνιστώ, να πω πως θα αποτελέσει θεραπεία για μένα. Δεν πιστεύω πως το μπάσκετ θα είναι ξανά για μένα θεραπεία. Θα μου δώσει την ευκαιρία όμως να φέρω στη μνήμη μου τις καλές στιγμές που είχα».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν όπως…Σαντάμ Χουσεΐν: Χυδαίες ύβρεις κατά των ΗΠΑ - Οργή για τον «σουλτάνο» στην Ουάσινγκτον