ΜΠΑΣΚΕΤ

Κορονοϊός - ΑΕΚ: Λήξη συναγερμού μετά την επίσκεψη Πατούλη – Αρνητικά όλα τα τεστ

Κορονοϊός - ΑΕΚ: Λήξη συναγερμού μετά την επίσκεψη Πατούλη – Αρνητικά όλα τα τεστ

Κορονοϊός: Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ των μελών της ΑΕΚ που είχαν έρθει σε επαφή με τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη.

Στην «Ένωση» βρίσκονταν τις τελευταίες ημέρες σε αναμμένα κάρβουνα μετά την είδηση πως ο κ. Πατούλης ανιχνεύτηκε θετικός στον ιό. Ο λόγος ήταν ότι το πρωί της ίδιας ημέρας (βλ. Τρίτη 1/12) ο Περιφερειάρχης Αττικής είχε δώσει το «παρών» στην αιμοδοσία που διοργάνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Η ΑΕΚ ενημέρωσε ότι όλα τα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο (5/12) και αφορούσαν τους εργαζόμενους και όλους όσοι ήλθαν σ' επαφή με τον Γιώργο Πατούλη, κατά την παρουσία του στην Εθελοντική Αιμοδοσία, υπήρξαν αρνητικά.

Αξίζει να υπογραμμίσουμε ότι τόσο στη συγκεκριμένη δράση, όσο και σε όλες τις υπόλοιπες που έχει διοργανώσει, η «Ένωση» λαμβάνει τα προβλεπόμενα από το υγειονομικό Πρωτόκολλο μέτρα. Κάτι που είχε συμβεί και στην περίπτωση της αιμοδοσίας 400 ανθρώπων-εμπλεκομένων με τo Final-8 του BCL, η οποία πραγματοποιήθηκε με τη συνεργασία της Περιφέρειας, και είχε στεφθεί πάλι με απόλυτη επιτυχία.

Το ίδιο συνέβη και στην πρόσφατη δράση του ΟΑΚΑ, όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι φορούσαν μάσκα, όπως και ο κ. Πατούλης, ενώ τήρησαν τα δέοντα για την προστασία όλων. Η υγεία ήταν ανέκαθεν και παραμένει βασική προτεραιότητά για την ΚΑΕ ΑΕΚ.

Όσον αφορά στο θετικό κρούσμα που είχε βρεθεί πριν από λίγες ημέρες δεν είχε σχέση με τη συγκεκριμένη εκδήλωση κι αφορούσε το προγραμματισμένο τεστ που κάνουν όλες οι ομάδες πριν από κάθε αγώνα. Στην προκειμένη, ήτα πριν από το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σχέδιο να επιτραπεί η κυκλοφορία μετά τις 21:00 παραμονή και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς