ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Που και πότε θα δούμε Παναθηναϊκό

Euroleague: Που και πότε θα δούμε Παναθηναϊκό

Euroleague: Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, η οποία προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στην έδρα της Μπαρτσελόνα.

Μετά τη μεγάλη μάχη που έδωσαν κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, οι «πράσινοι» έκαναν πολύ καλή εμφάνιση με αντίπαλο την Άλμπα Βερολίνου κι ολοκλήρωσαν την προηγούμενη «διαβολοβδομάδα» με μια νίκη και μια ήττα.

Οι «πράσινοι» δοκιμάζονται απόψε στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου, η οποία έχει χάσει πολλά ματς στον... πόντο της φετινή σεζόν και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Στο τελευταίο παιχνίδι, όμως, η τύχη της... χαμογέλασε και πήρε τη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα με καλάθι του Οθέλο Χάντερ, 13'' πριν το τέλος.

Ο Γιώργος Βόβορας είδε τους Σέλβιν Μακ και Άαρον Ουάιτ να λαμβάνουν κανονικά μέρος στην προπόνηση και θα βρίσκονται στην αποστολή, η οποία πέταξε αυθημερόν για το Ισραήλ με πτήση τσάρτερ. Αντίθετα, ο Ζακ Όγκαστ μολονότι ακολούθησε μέρος του προγράμματος έμεινε εκτός.

Η ώρα και το κανάλι

Η αναμέτρηση του Τελ Αβίβ θα ξεκινήσει στις 21:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports1HD. Επίσης, θα υπάρχει ενημέρωση από το Live Chat του Onsports.gr.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Το σχέδιο της ΕΛΑΣ για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά - «Σφράγισμα» δρόμων μετά τις 22.00