ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Σπουδαία κίνηση του Ίρβινγκ – Αγόρασε σπίτι στην οικογένεια Φλόιντ (video+photo)

NBA: Σπουδαία κίνηση του Ίρβινγκ – Αγόρασε σπίτι στην οικογένεια Φλόιντ (video+photo)

ΝΒΑ: Ο Κάιρι Ίρβινγκ φαίνεται σαν να έχει χάσει στο ενδιαφέρον του για το μπάσκετ, ωστόσο εκτός παρκέ συνεχίσει την έντονη προσφορά του στην κοινωνία.

Ο «σταρ» των Νετς προχώρησε σε μια σπουδαία κίνηση, καθώς αγόρασε σπίτι στην οικογένεια του Τζορτζ Φλόιντ, ο οποίος δολοφονήθηκε από αστυνομικό τον περασμένο Μάρτιο, ξεσηκώνοντας το κίνημα κατά του ρατσισμού.

Την είδηση γνωστοποίησε ο άλλοτε παίκτης του ΝΒΑ και πλέον ακτιβιστής, Στίβεν Τζάκσον σε συνέντευξη του στο podcast του (επίσης) πρώην NBAer, Ίταν Τόμας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ίρβινγκ προσφέρει στους συνανθρώπους τους, καθώς την ημέρα των Ευχαριστιών είχε βγει στο Μπρούκλιν και μοίραζε φαγητό, ενώ πριν από λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι πλήρωσε δίδακτρα φοιτητών στο πανεπιστήμιο του Λίνκολν. Επίσης, έχει κάνει πολλές ακόμα ανάλογες αξιοθαύμαστες κινήσεις και δωρεές.

Όσον αφορά στην επιστροφή του στα παρκέ, κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πότε θα συμβεί, καθώς όπως έγινε γνωστό θα απουσιάσει τελικά κι από το ματς των Νετς με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Επίθεση στον σταθμάρχη του μετρό: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό