ΜΠΑΣΚΕΤ

Νικ Καλάθης: «Θα έχω πάντα ένα κομμάτι του Παναθηναϊκού μέσα μου» (video)

Νικ Καλάθης: «Θα έχω πάντα ένα κομμάτι του Παναθηναϊκού μέσα μου» (video)

Νικ Καλάθης: Η Euroleague έκανε focus στον γκαρντ της Μπαρτσελόνα, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι για πάντα στην καρδιά του.

Ο πρώην αρχηγός του «τριφυλλιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Τα τελευταία χρόνια στον Παναθηναϊκό πίστευα ότι μπορούσαμε να πάμε στο Final 4. Είχαμε αυτή τη δυνατότητα αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο Παναθηναϊκός ήταν η ομάδα μου για πολλά χρόνια και εκείνη που με έφερε στην Ευρώπη. Πάντα θα έχω μέσα μου ένα ειδικό κομμάτι γι' αυτόν»

Επίσης, ο Καλάθης αναφέρθηκε στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, λέγοντας ότι: «Ήμουν 21 ετών και είχα πολλή ενέργεια μέσα μου. Έπρεπε να περάσω μέσα από έναν τοίχο για να μπορέσω να παίξω. Τα ματς με την Μπαρτσελόνα και η άμυνα στον Ναβάρο ήταν ένα βήμα στην καριέρα μου. Ο Ομπράντοβιτς με μετέτρεψε σε ευρωπαίο παίκτη. Με έβαλε σε διαδικασία να είμαι πετυχημένος. Και από τη στιγμή που το έκανε βελτιωνόμουν από χρονιά σε χρονιά».

Όσο για το αν σκέφτεται να ασχοληθεί με την προπονητική όταν σταματήσει το μπάσκετ, είπε: «Νομίζω ότι θα γινόμουν καλός προπονητής, θα ήταν καλό να έχω καλό επιτελείο μαζί μου. Ελπίζω να παίξω αρκετά χρόνια ακόμα, αλλά στο τέλος της καριέρας μου ίσως γίνω προπονητής».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός – Θωμαΐδης: Στους 90.000 οι φορείς του ιού στην Αττική, περιμένουμε αύξηση κρουσμάτων