ΜΠΑΣΚΕΤ

Euroleague: Kίνηση 7 ομάδων κατά Μπερτομέου - «Μέσα» Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

Τζόρντι Μπερτομέου Ευρωλιγκα Euroleague

Επτά ομάδες της Euroleague, συμπεριλαμβανομένων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ και του Ολυμπιακού, συναντήθηκαν στην Αθήνα, με κυρίαρχο θέμα... τον Ζόρντι Μπερτομέου.

Την ώρα που η Euroleague, ετοιμάζεται να μπει σε φάση... πλέι οφ, αρκετές είναι οι «φωνές» προς την κεφαλή της διοργάνωσης, κυρίως για ορισμένα οικονομικά ζητήματα, που αφορούν στις ομάδες.

Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ποστάρισμά του, στο Twitter, ο Λιθουανός δημοσιογράφος, Ντονάτας Ουρμπόνας, επτά ομάδες της Euroleague και συγκεκριμένα, οι Αρμάνι Μιλάνο, Εφές Αναντολού, Ζαλγκίρις Κάουνας, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, συναντήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα συζητώντας το μέλλον της διοργάνωσης.

Παράλληλα, πάντα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ουρμπόνας, υπήρξαν και έντονες ανησυχίες για τους χειρισμούς του Ζόρντι Μπερτομέου, σε ό, τι αφορά κυρίως, τα οικονομικά θέματα της Euroleague, μέσα σε αυτά τα χρόνια.

Μετά από την εξέλιξη, τίποτα δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, καθώς υπάρχει και η καθιερωμένη γενική συνέλευση των ομάδων-μετόχων το καλοκαίρι, όπου θα τεθούν επί τάπητος, όλα τα ζητήματα που απασχολούν τη διοργάνωση.

ΠΗΓΗ: Onsports.gr

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αποκάλυψη - «Σε ένα μήνα θα κατέθετε για πολύκροτη υπόθεση»