ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Στηρίζουμε τον Κάιρι Ίρβινγκ» - Εκτός NBA επειδή δεν εμβολιάστηκε! (vid)

Γιαννης Αντετοκούνμπο Giannis Antetokounmpo
AP Images

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο «Greek Freak» εξέφρασε τη στήριξη του στον Κάιρι Ίρβινγκ, ο οποίος βιώνει μια ιδιαίτερη κατάσταση λόγω της απόφασης του να μην κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Οι Μπρούκλιν Νετς αποφάσισαν να θέσουν εκτός ομάδας τον 29χρονο γκαρντ μέχρι εκείνος να κάνει το εμβόλιο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κλήθηκε να σχολιάσει τη συγκεκριμένη κατάσταση, μια εβδομάδα πριν από την αναμέτρηση των Μπακς με τους Νετς στην πρεμιέρα της σεζόν 2021/22.

«Η ομάδα πήρε την απόφαση που πιστεύει πως είναι καλύτερη για να έχει τους παίκτες όσο πιο συγκεντρωμένους γίνεται και να μην επιτρέψει να επηρεαστούν από αυτή την κατάσταση από τη στιγμή που έχουν στόχο το Πρωτάθλημα. Έχουν μεγάλη ομάδα», τόνισε αρχικά, για να συμπληρώσει: «Αν πιστεύω πως έκαναν σωστά ή όχι; Δεν ξέρω, πρέπει να το σκεφτώ πρώτα. Στην τελική ο καθένας δικαιούται να έχει την άποψή του».

Στη συνέχεια, ανέφερε αστειευόμενος ότι: «Ο Κάιρι είναι μεγάλος παίκτης, πολύ μεγάλος, αλλά δε θα στεναχωρηθώ κι αν δεν είναι παρών στην πρεμιέρα (σ.σ. γέλια)», για να προσθέσει σε σοβαρό ύφος ότι: «Του εύχομαι τα καλύτερα κι είτε αποφασίσει να παίξει είτε όχι είμαστε μία οικογένεια στο ΝΒΑ και τον στηρίζουμε».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG: Η κακοκαιρία «Μπάλλος» σαρώνει την Ελλάδα

Ρόδος: Με νοητική υστέρηση η 8χρονη που έπεσε θύμα βιασμού

Έφη Κακαράντζουλα: Τα πρώτα λόγια της απολογίας της – Η αντίδραση των συγγενών της Ιωάννας