ΜΠΑΣΚΕΤ

Σάλος στο ΝΒΑ: Αποβάλλεται ο ιδιοκτήτης των Σανς - Κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση, ρατσισμό

NBA
AP Images

ΝΒΑ: Αντιμέτωπος με σοβαρές κατηγορίες φαίνεται ότι βρίσκεται ο ιδιοκτήτης των Φίνιξ Σανς, Ρόμπερτ Σάρβερ, ο οποίος μοιάζει πολύ πιθανό να αποκλειστεί για πάντα από την κορυφαία Λίγκα του πλανήτη.

Πριν από λίγους μήνες οι Σανς διεκδικούσαν το πρωτάθλημα κόντρα στους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα NBA Finals. Τώρα ήρθαν και πάλι στο προσκήνιο αλλά για τελείως διαφορετικό και σίγουρα όχι ευχάριστο λόγο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο δημοσιογράφος Jordan Schultz, το ΝΒΑ έχει συγκεντρώσει στοιχεία κι ετοιμάζεται να ασκήσει ιδιαίτερα «βαριές» κατηγορίες στον ιδιοκτήτη των «ήλιων», Ρόμπερτ Σουλτζ. Αυτές αφορούν σεξουαλική παρενόχληση κατ' εξακολούθηση, ρατσισμό και σεξισμό .

Ο Σάρβερ έχει προκαλέσει πολλές φορές στο παρελθόν κι ο Αμερικανός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι στη Λίγκα έχουν ήδη πολλά στοιχεία εις βάρος του κι όλα δείχνουν ότι θα τον αποβάλουν δια βίου από το ΝΒΑ. Να θυμίσουμε ότι αυτό είχε συμβεί το 2014 με τον (τότε) ιδιοκτήτη των Κλίπερς, Ντόναλντ Στέρλινγκ, ο οποίος είχε κάνει ρατσιστικά σχόλια. Η Λίγκα τον είχε αναγκάζει να πουλήσει την ομάδα του Λ.Α. στον Στιβ Μπάλμερ.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Η πρώτη ανάρτηση του Μπάλντουιν: «Έχει ραγίσει η καρδιά μου» - Νέα τροπή με τη σφαίρα, ήταν κανονική

Καιρός - Αρναούτογλου: Τσουχτερό κρύο και βροχές - Η τάση έως την 28η Οκτωβρίου (vid)

Ενόργανη: Η Καστρίτση καταγγέλλει βία και σεξουαλική παρενόχληση - «Με έσυρε από τα μαλλιά...»