ΜΠΑΣΚΕΤ

Basket League: «Διπλό» στο Περιστέρι ο Παναθηναϊκός – Highlights και βαθμολογία (vids)

Basket League
Intime

Basket League: Δείτε τα highlights των αγώνων της 4ης αγωνιστικής και τη βαθμολογία του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ κακή εκκίνηση στο Περιστέρι, αλλά στη συνέχεια με «όπλο» την αποτελεσματική του άμυνα ανέτρεψε την κατάσταση κι έφτασε άνετα στη νίκη (77-62).

Η ομάδα των δυτικών προαστίων έκανε τρομερό ξεκίνημα και βρέθηκε στο +12 (37-25) στα μέσα της δεύτερης περιόδου. Στη συνέχεια, όμως, οι «πράσινοι» έπαιξαν την άμυνα που θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης και πατώντας γκάζι στην επίθεση πέτυχαν τη δεύτερη νίκη τους σε τρία ματς, πριν τη δεύτερη «διαβολοβδομάδα» στη Euroleague.

Ο Ολυμπιακός μετά από τρεις σερί «100άρες», δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό να κάμψει την αντίσταση του Ηρακλή στο Ιβανώφειο. Οι «ερυθρόλευκοι» χρειάστηκαν την παράταση για να νικήσουν 96-90 την αντίσταση των γηπεδούχων, καθώς στην τελευταία επίθεση της κανονικής διάρκειας ρίσκαραν, δεν έκαναν φάουλ κι ο Παπαδάκης με τρίποντο ισοφάρισε σε 78-78.

Στο έξτρα πεντάλεπτο, «μίλησε» η ποιότητα των φιλοξενούμενων, οι οποίοι έκαναν το «4 στα 4» στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν να παλεύουν αλλά δεν είχαν τον Τόνι Ντάγκλας (αποβλήθηκε με πέντε φάουλ). Στον Ολυμπιακό υπάρχει ανησυχία για τον Κώστα Παπανικολάου, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στα πρώτα δευτερόλεπτα του ματς.

Το Λαύριο πέτυχε την τρίτη του νίκη σε τέσσερα ματς, καθώς επικράτησε 82-66 του Απόλλωνα! Η ομάδα του Χρήστου Στερέλη εμφανίστηκε ανώτερη και με πρωταγωνιστές τους Κακλαμανάκη (16π., 7ριμπ.) και Μουράτο (14π., 8ασ.) έφτασαν άνετα στην επικράτηση.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 62-77

Οι δηλώσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 90-96 (78-78κ.α.)

ΛΑΥΡΙΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ Π. 82-66

Οι δηλώσεις

Οι αγώνες του Σαββάτου

Μολονότι χρειάστηκε να φτάσει στα όρια της, η ΑΕΚ πήρε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα, καθώς έκαμψε την αντίσταση του Άρη, σε ένα συγκλονιστικό ματς. Οι «κιτρινόμαυροι» νίκησαν 64-63, χάρη σε καλάθι του Ανδρέα Πετρόπουλου, 4'' πριν το τέλος του αγώνα. Νωρίτερα, η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε κάνει εντυπωσιακό come back και με επιμέρους 11-1 πέρασε μπροστά με 63-62, πριν ο Έλληνας γκαρντ πετύχει γκολ φάουλ. Ο Πετρόπουλος έχασε επίτηδες τη βολή κι ο Χάνλαν έκανε ένα σουτ που δεν ήταν υπό καλές προϋποθέσεις.

Την τρίτη του νίκη σε τέσσερα ματς πέτυχε ο Προμηθέας, ο οποίος μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι με την απογοητευτική Λάρισα. Η ομάδα της Πάτρας, επικράτησε 91-77, με τον Κέντρικ Ρέι να είναι εντυπωσιακό, σκοράροντας 29 πόντους σε 23 λεπτά! Άξιος συμπαραστάτης του ο Τζεράι Γκραντ, ο οποίος έκανε νταμπλ νταμπλ με 14 πόντους και 13 ριμπάουντ.

Με τους Φλόιντ και Ουίλιαμς να σημειώνουν τους 45 από τους 88 πόντους του, ο Κολοσσός νίκησε 88-81 τον Ιωνικό Νικαίας και πανηγύρισε κι αυτός την τρίτη του νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, όπως κι η Λάρισα, έπεσαν στο 1-3.

ΤΑ HIGHLIGHTS

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 64-63

Οι δηλώσεις

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ Π. - ΛΑΡΙΣA 91-77

Οι δηλώσεις

ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ 88-81

Οι δηλώσεις

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αιματηρή συμπλοκή στο Πέραμα: Συνελήφθησαν επτά αστυνομικοί για ανθρωποκτονία

Μακελειό στη Νέα Ερυθραία: «Μου έχετε κάνει μάγια» φώναζε ο 40χρονος πριν... γαζώσει τους εργάτες

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»