ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: «Ερυθρόλευκη» στέψη ή «πράσινη» έκπληξη στο ΣΕΦ - Η ώρα και το κανάλι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Intime

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι «ερυθρόλευκοι» θα επιδιώξουν να «σκουπίσουν» τη σειρά των τελικών στη Basket League, επιστρέφοντας στην κορυφή μετά από έξι χρόνια, ενώ οι «πράσινοι» θα ψάξουν μια έκπληξη στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε για τρίτο διαδοχικό ματς στο ΟΑΚΑ κι έκτο συνολικά κι έκανε το 2-0, απέχοντας πλέον μια νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Πειραιά θα έχει την ευκαιρία να την πάρει απόψε (17/6) στο κατάμεστο ΣΕΦ (έχει ανακοινωθεί sold out), επιστρέφοντας με «σκούπα» στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ, για πρώτη φορά μετά το 2016. Επίσης, θα πραγματοποιήσει το νταμπλ, έπειτα από 25 χρόνια και τη σεζόν 1996/97 όταν πέτυχαν «triple crown».

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έδειξαν στους δύο πρώτους τελικούς ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ουσιαστικά θα ψάξει μια μεγάλη έκπληξη, για να κρατήσει «ζωντανή» τη σειρά.

Το «τριφύλλι», με βάση την εικόνα των δύο ομάδων, θα πρέπει να δείξει σημαντική βελτίωση για να ελπίζει ότι θα χαλάσει τη γιορτή των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι είναι το ξεκάθαρο φαβορί. Το θετικό για τον Γιώργο Βόβορα είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του, κάτι που ισχύει και για τον Γιώργο Μπαρτζώκα, καθώς υπολογίζει κανονικά στους Λιβιό Ζαν Σαρλ και Σακίλ ΜακΚίσικ.

Η ώρα και το κανάλι του Game 3

Η σειρά των τελικών της Basket League συνεχίζεται το βράδυ της Παρασκευής (17/6). Το τζάμπολ του Game 3 που θα γίνει στο ΣΕΦ είναι προγραμματισμένο για τις 21:00, με την ΕΡΤ3 να καλύπτει τηλεοπτικά τον αγώνα. Επίσης, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη του μέσα από το Live Blog του Newsbomb.gr.

Το πρόγραμμα των τελικών Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

GAME 1 (Σάββατο 11/6)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 74-61

GAME 2 (Τρίτη 14/6)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 72-78

GAME 3 (Παρασκευή 17/6)

ΣΕΦ 21:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΡΤ3

GAME 4 (Δευτέρα 20/6 - αν χρειαστεί)

ΟΑΚΑ 21:00 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΡΤ3

GAME 5 (Τετάρτη 22/6 - αν χρειαστεί)

ΣΕΦ 21:00 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΡΤ3

Σχετικές ειδήσεις