ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ντέρμπι «αιωνίων» στο ΟΑΚΑ για την Basket League | Ώρα και κανάλι

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Intime News

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το «τριφύλλι» υποδέχεται τους «ερυθρόλευκους» στο δεύτερο φετινό ντέρμπι «αιωνίων» για την Basket League, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει το πάνω χέρι από την περασμένη σεζόν, μετρώντας 11 σερί νίκες επί του Παναθηναϊκού, σε όλες τις διοργανώσεις.

Τελευταία φορά που οι «πράσινοι» επικράτησαν της ομάδας του Πειραιά ήταν στις 22 Νοεμβρίου 2021 στο ΣΕΦ. Εκείνη η ήττα ήταν κι η τελευταία για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι έκτοτε μeτρούν 50 συνεχόμενες νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις.

Η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες στη βαθμολογία είναι στις τρεις νίκες, συνεπώς η πρώτη θέση στη regular season της Basket League έχει κριθεί αλλά ένα ντέρμπι «αιωνίων» δεν είναι ποτέ αδιάφορο.

Ο Παναθηναϊκός θα επιδιώξει να σπάσει το αρνητικό σερί που έχει, παίρνοντας ψυχολογική ώθηση ενόψει των playoffs. Ο Χρήστος Σερέλης θα έχει στη διάθεση του τον Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος δηλώθηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ εκτός θα είναι ο Ματίας Πονίτκα.

Ο Πολωνός φόργουορντ υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τη Βιλερμπάν. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός θέλει να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του κι αναμένεται να έχει στη σύνθεση του τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος δεν έπαιξε με τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το ποδοσφαιρικό ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, έφερε το ντέρμπι «αιωνίων» του μπάσκετ νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής (19/3). Συγκεκριμένα, το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός θα ξεκινήσει στις 15:45 στο ΟΑΚΑ και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ3.

Σχετικές ειδήσεις