ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Ελληνικό ενδιαφέρον για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν

NBA: Ελληνικό ενδιαφέρον για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν
AP

ΝΒΑ: Ο δισεκατομμυριούχος με καταγωγή από την Καλαμάτα είχε κάποιες συζητήσεις με τον Τζόρνταν, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άκαρπες. 

Ελληνικό ενδιαφέρον υπάρχει για την αγορά των Σάρλοτ Χόρνετς, του Μάικλ Τζόρνταν, καθώς σύμφωνα με το ABC ο ελληνοκαναδός δισεκατομμυριούχος Στιβ Αποστολόπουλος έκανε κάποιες επαφές με τον ιδιοκτήτη και άλλοτε σούπερ σταρ του ΝΒΑ.

Ο δισεκατομμυριούχος με καταγωγή από την Καλαμάτα είχε κάποιες συζητήσεις με τον Τζόρνταν, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες ήταν άκαρπες.

Έτσι, ο ελληνοκαναδός τώρα στρέφεται στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, (NFL) και φαίνεται να ρίχνει τα βέλη του στους Ουάσινγκτον Κομάντερς για τους οποίους επίσης έχει εκφράσει ενδιαφέρον να αποκτήσει.

Ωστόσο έχει αρκετά μεγάλο ανταγωνισμό, καθώς ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει επίσης ο Τζος Χάρις, ο Τίλμαν Φερτίτα, ιδιοκτήτης των Χιούστον Ρόκετς αλλά και ο Τζεφ Μπέζος, ο ιδιοκτήτης της Amazon και πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο.

Η Canadian Business εκτιμά ότι η περιουσία της οικογένειας Αποστολοπούλου που έχει ιδρύσει την Six Ventures Inc αγγίζει τα 4 δις δολάρια, ενώ έχει την μεγαλύτερη εταιρεία real estate στον Καναδά.

Οι ιδιοκτήτες των Κομάντερς, Νταν και Τάνια Σνάιντερ, ανακοίνωσαν την πρόθεσή τους να πουλήσουν την ομάδα τον Νοέμβριο του 2022, ενώ το περιοδικό Forbes εκτιμά ότι η αξία του franchise ανέρχεται στα 5,6 δισεκατομμύρια δολάρια.