ΜΠΑΣΚΕΤ

Σοβαρά επεισόδια στην Κύπρο – Αναβολή στο Final 4 κυπέλλου μπάσκετ

Σοβαρά επεισόδια στην Κύπρο – Αναβολή στο Final 4 κυπέλλου μπάσκετ

Οπαδοί και αστυνομικές δυνάμεις συγκρούστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Ανόρθωση.

Μεγάλης έκτασης επεισόδια έλαβαν χώρα στην Κύπρο. Αφορμή ένας αγώνας μπάσκετ, ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την Ανόρθωση. Για τα ημιτελικά στο Final-4 του κυπέλλου, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία». Το κλειστό στη Λευκωσία μετατράπηκε σε πεδίο μάχης, ανάμεσα στους οπαδούς του Απόλλωνα και την αστυνομία.

Τα επεισόδια ήταν μεγάλης έκτασης και έγιναν τόσο εντός του κλειστού, όσο και στον περιβάλλοντα χώρο. Χρειάστηκε να γίνει χρήση χημικών απ’ την αστυνομία για να ηρεμήσει η κατάσταση. Όλα αυτά ενώ είχε διεξαχθεί το πρώτο ημίχρονο. Όσο η κατάσταση ξέφευγε, το ματς οδηγήθηκε στην διακοπή. Η Ομοσπονδία της Κύπρου αποφάσισε την οριστική αναβολή της αναμέτρησης.

Το κλειστό έχει υποστεί σοβαρές ζημιές, καθώς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έχουν γίνει βανδαλισμοί σε όλους τους χώρους του, μέχρι και στις τουαλέτες. Παράλληλα, επεισόδια υπήρξαν και εκτός του κλειστού, με φωτιές και πετροπόλεμο.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 27/3 όπως αποφασίστηκε, αλλά το Final-4 δεδομένα πέρασε σε δεύτερη μοίρα. Δείτε τα επεισόδια στα videos που δημοσίευσε η ιστοσελίδα kerkida.net: