ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Διέλυσαν τους Μπακς οι Σέλτικς - Βαριά ήττα πριν τα play offs (vids)

NBA: Διέλυσαν τους Μπακς οι Σέλτικς - Βαριά ήττα πριν τα play offs (vids)
AP Photo/Aaron Gash

NBA: Μία από τις πιο βαριές ήττες στη φετινή σεζόν γνώρισαν οι Μπακς, καθώς οι Σέλτικς ήταν καταιγιστική στο Μιλγουόκι και πήραν το ντέρμπι της Ανατολής 140-99.

Οι «Κέλτες» μπήκαν από την αρχή δυνατά στον αγώνα, την στιγμή που τα «Ελάφια» έδειχναν πως το είχαν πάρει πιο… ήρεμα. Αυτό είχε ως συνέπεια οι Σέλτικς να μπουν από την αρχή στη θέση του οδηγού και μάλιστα χωρίς να αφήσουν το… γκάζι.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως το «συγκρότημα» της Βοστώνης είχε πάρει διαφορά 28 πόντων στην ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου (75-47), με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να προσπαθεί να «μαζέψει» την απόσταση στο 3ο δωδεκάλεπτο με 13 συνεχόμενους πόντους, αλλά δεν μπόρεσε να σημάνει την ολική επιστροφή για τους γηπεδούχους.

Αντίθετα, οι «Κέλτες» συνέχισαν να είναι καταιγιστικοί, παίρνοντας διαφορά μέχρι και 40 πόντων, πριν την έναρξη της τελευταίας περιόδου (114-74), ενώ από τα μέσα του 4ου δωδεκαλέπτου, ο Μάικ Μπουντενχόλζερ πέρασε τη second unit στο παρκέ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τελείωσε τον αγώνα με 24 πόντους, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα σε 25 λεπτά συμμετοχής. Από την άλλη, απολαυστικοί ήταν οι Τέιτουμ και Μπράουντ. Ο πρώτος τελείωσε το ματς με 40 πόντους, ενώ 30 πρόσθεσε ο δεύτερος.

Τα δωδεκάλεπτα: 26-34, 47-75, 74-114, 99-140

Στο άλλο ματς της ημέρας, οι Πέλικανς έφυγαν με το διπλό από το Ντένβερ, μια και επιβλήθηκαν 107-88 των Νάγκετς.