ΜΠΑΣΚΕΤ

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί εισέβαλαν με λοστό σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ (vid)

Θεσσαλονίκη: Οπαδοί εισέβαλαν με λοστό σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ (vid)
makthes.gr

Θεσσαλονίκη: Ένα ακόμα περιστατικό οπαδικής βίας απασχολεί τις τελευταίες ώρες την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, όταν οπαδοί έκαναν «ντου» σε εφηβικό αγώνα μπάσκετ με λοστούς.

Πανικός προκλήθηκε κατά τη διάρκεια ενός εφηβικού αγώνα μπάσκετ στο Ιβανώφειο, όταν μία μερίδα οργανωμένων οπαδών, έσπασε την κλειδαριά θύρας του γηπέδου, εισέβαλαν στις εξέδρες και αναζητούσαν «αντίπαλους» οπαδούς για ξυλοδαρμό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής 2 Απριλίου, στο πλαίσιο της αναμέτρησης της ομάδας Δέκα με την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ. Όπως αναφέρουν μαρτυρίες στην εφημερίδα «Μακεδονία», περίπου 40 άτομα έσπασαν την κλειδαριά και εισέβαλαν στο γήπεδο φωνάζοντας.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ακολούθησε πανικός στις εξέδρες, με τους τρομοκρατημένους γονείς να ζητούν την απομάκρυνσή τους από την Αστυνομία. Πάντως, οι οπαδοί έγραψαν συνθήματα στις εξέδρες και φώναζαν συνθήματα υπέρ του «Δικέφαλου του Βορρά».

«Έψαχναν να κάνουν κακό. Ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ και έψαχναν οργανωμένους οπαδούς του Ηρακλή. Ευτυχώς δεν βρήκαν γιατί θα είχαμε δράματα. Ζητήσαμε από την αστυνομία να τους απομακρύνει αλλά μας απάντησαν ότι δεν κάνουν κάτι», υποστήριξε πατέρας αθλητή που ήταν στις εξέδρες.

Σχετικές ειδήσεις