ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Σπουδαία νέα για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Πάνοπλοι στο Game1 των play offs

NBA: Σπουδαία νέα για τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο - Πάνοπλοι στο Game1 των play offs
AP Photo/Aaron Gash

Ο Κρις Μίντλετον επέστρεψε σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και αναμένεται να πλαισιώσει τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Τζρου Χόλιντεϊ στην πρεμιέρα των Μπακς στα play offs του NBA.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το πρώτο τζάμπολ στα φετινά play offs του NBA, έχοντας ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου του με τους Μιλγουόκι Μπακς.

Τα «ελάφια» είχαν το καλύτερο ρεκόρ σε όλο το πρωτάθλημα στη regular season και θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας όσο συνεχίζουν, μέχρι και τους τελικούς.

Το σπουδαιότερο για την ομάδα του Greek Freak όμως είναι να έχει όλους τους παίκτες-κλειδιά ετοιμοπόλεμους. Κι αυτό φαίνεται να συμβαίνει σε πρώτη φάση.

Ο Κρις Μίντλετον πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση των Μπακς και αναμένεται να είναι διαθέσιμος στο Game 1 του πρώτου γύρου των play offs του NBA.

Ο All Star φόργουορντ μπήκε σε φουλ ρυθμούς και θα είναι δίπλα στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον Τζρου Χόλιντεϊ. Παράλληλα, οι Γκρέισον Άλεν και Πατ Κόνατον συμμετείχαν συντηρητικά στην προπόνηση, αλλά υπάρχει αισιοδοξία πως θα αγωνιστούν κι αυτοί με τη σειρά τους.

Η ομάδα των Μπακς θα κάνει πρεμιέρα στα play offs του NBA την Κυριακή του Πάσχα. Αντίπαλός τους θα είναι ο νικητής της μονομαχίας των play-in της Ανατολής ανάμεσα στους Μαϊάμι Χιτ και τους Σικάγο Μπουλς.