ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαλτσερόφσκι: «Νιώθω… μαγεμένος, να κερδίσουμε τα πάντα»

Μπαλτσερόφσκι: «Νιώθω… μαγεμένος, να κερδίσουμε τα πάντα»

Ενθουσιασμένος απ’ τη σπουδαιότερη σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του, ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι.

Μία μέρα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του απ’ τον Παναθηναϊκό, ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της «πράσινης» ΚΑΕ. Ο Πολωνός σέντερ μίλησε για το… μαγικό συναίσθημα του να είναι μέλος ενός τέτοιου κλαμπ, αλλά και τους μεγάλους στόχους που έχει με το «τριφύλλι». Αποκάλυψε επίσης πως μίλησε πριν υπογράψει, με τον Ματέους Πονίτκα και τον Εργκίν Αταμάν.

Οι δηλώσεις του Μπαλτσερόφσκι:

Πώς νιώθεις πλέον που είσαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού;

«Νιώθω… μαγεμένος, ξέρεις, για την ευκαιρία να είμαι σε αυτό το ιστορικό κλαμπ, να κάνω αυτό το τεράστιο βήμα στην καριέρα μου να παίξω πρώτη φορά στην EuroLeague εκτός από την Γκραν Κανάρια. Νιώθω μαγεμένος, πολύ χαρούμενος και έτοιμος να δουλέψω».

Μίλης με κάποιον πριν υπογράψεις στον Παναθηναϊκό;

«Ναι, μίλησα με τον Ματέους (Πονίτκα). Μίλησα και με τον προπονητή μας. Μου είπαν πολύ καλά πράγματα για την ομάδα και συνολικά για τον οργανισμό. Όπως είπα πριν είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και είναι εκπληκτική, εκπληκτική συνθήκη για εμένα».

Όσον αφορά τον κόουτς Αταμάν, πώς αισθάνεσαι που θα συνεργαστείς μαζί του;

«Σίγουρα, όλοι τον γνωρίζουν και το τί έχει καταφέρει σε αυτό το άθλημα και είμαι πολύ χαρούμενος να είμαι γύρω του, να μαθαίνω από εκείνον. Όπως προανέφερα μίλησα μαζί του σχετικά με το τί περιμένει από εμένα, ποια είναι τα σχέδιά του για εμένα στην ομάδα και χαίρομαι που μου έδειξε αυτή την εμπιστοσύνη. Είμαι έτοιμος να δουλέψω μαζί του και να μάθω ό,τι έχει να προσφέρει».

Έχεις παρακολουθήσει κάποιο βίντεο απ’ την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ;

«Ναι, είναι ένα τρελό συναίσθημα και πιστεύω ότι τα βίντεο δεν δείχνουν τα πάντα. Πρέπει να είσαι εδώ και να το ζήσεις στο παιχνίδι! Στα βίντεο φαίνεται τρελό, φανταστικό ότι οι οπαδοί αγαπούν να έρχονται εδώ και να βγάζουν τέτοια ενέργεια και είμαι ενθουσιασμένος που θα το ζήσω αυτό στο παιχνίδι».

Ποιοι είναι οι στόχοι που θες να πετύχεις με τον Παναθηναϊκό;

«Νομίζω οι στόχοι είναι απλοί… Θέλουμε να κερδίσουμε όλα όσα μπορούμε την επόμενη σεζόν! Την EuroLeague, αλλά και το πρωτάθλημα!».