ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Επίσημη η απόσυρση από το τουρνουά της Ντινάμο Ζάγκρεμπ - «Κατανοούμε την απόφαση»

Παναθηναϊκός Euroleague
Twitter / @kkdinamo

Παναθηναϊκός: Το «τριφύλλι» ακύρωσε αμέσως τη συμμετοχή του στο φιλικό τουρνουά της Ντινάμο Ζάγκρεμπ, μετά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσουρή.

Ο σύλλογος της Κροατίας ενημέρωσε επίσημα για την απόσυρση των «πράσινων», υπογραμμίζοντας ότι κατανοούν την απόφαση τους.

Το τουρνουά είναι προγραμματισμένο για τις αρχές Σεπτεμβρίου στο γήπεδο «Ντράζεν Πέτροβιτς» και θα έπαιρναν μέρος ο Παναθηναϊκός κι η Τσεντεβίτα.

Το «τριφύλλι», μετά τα αιματηρά επεισόδια στην «OPAP Arena» ακύρωσε τη συμμετοχή του και πλέον αναζητά άλλο φιλικό για εκείνο το διάστημα.

Η ανακοίνωση της Ντινάμο Ζάγκρεμπ

«Μετά τα τραγικά γεγονότα της Αθήνας, σε επικοινωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού χθες, μας είπαν την πρόθεσή τους να ακυρώσουν τον φιλικό αγώνα των δύο αυτών συλλόγων στις 8 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα.

Η Ντίναμο κατανοεί τους λόγους αυτής της απόφασης του Παναθηναϊκού και συνεχίζουμε να έχουμε ποιοτική συνεργασία μαζί του.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος οπαδού και κοιτάμε με μεγάλη λύπη την τραγωδία που συνέβη. Σε κάθε άθλημα, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας, υπάρχει μηδενική ανοχή στη βία και τις ταραχές.

Πολλοί φίλοι και λάτρεις του μπάσκετ που έχουν ήδη αγοράσει εισιτήρια για αυτόν τον αγώνα εκ των προτέρων θα λάβουν επιστροφή των καταβληθέντων ποσών στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους αποδέχτηκαν την ιδέα της διοργάνωσης ενός αγώνα απέναντι σε έναν τόσο θεαματικό αντίπαλο, τους χορηγούς που αναγνώρισαν τις καλές μας προθέσεις και ιδέες και τους φιλάθλους που ήθελαν να έρθουν στην εκδήλωση.

Και στο μέλλον, θα προσπαθήσουμε να παρέχουμε αξιοσέβαστες εκδηλώσεις μπάσκετ στους φιλάθλους και σε όλους τους φίλαθλους στο Ζάγκρεμπ μας, αλλά και στην Κροατία».

Σχετικές ειδήσεις