ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: «Η ομάδα είναι πλήρης, αλλά…» - Όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν

Εργκίν Αταμάν Παναθηναϊκός
Intime News

Παναθηναϊκός: Ο Εργκίν Αταμάν μίλησε για την ομάδα της νέας σεζόν, τις υψηλές προσδοκίες, αλλά και μια ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε στους «Playmakers» της NOVA, όπου αναφέρθηκε στο Μουντομπάσκετ 2023.

Ο Τούρκος τεχνικός αναφέρθηκε και στο «τριφύλλι», υπογραμμίζοντας ότι το ρόστερ είναι πλήρες, αλλά αν διαπιστώσει κάποιο «κενό» τότε θα ζητήσει κι άλλη μεταγραφή.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη NOVA:

Για τον Παναθηναϊκό της νέας χρονιάς: «Οι απαιτήσεις είναι υψηλές, τόσο για τους παίκτες, όσο και για μένα. Είμαι κάποιες μέρες στην Ελλάδα και όπου βρίσκομαι, είτε σε μαγαζί, είτε στο δρόμο, είτε στις παραλίες, όσοι με βλέπουν είναι ενθουσιασμένοι. Είμαστε ένα από τα φαβορί για το Final Four. Πρέπει να πάρουμε τα σκήπτρα από τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα. Θα είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει».

Για το πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός: «Πλέον στον Παναθηναϊκό, πιστεύουν όλοι. Όλοι ξέρουν πια ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνος στην Ελλάδα. Η δουλειά μου είναι να έχω έτοιμη την ομάδα ακόμη και αν έχω μόλις δύο εβδομάδες αφότου επιστρέψουν οι διεθνείς από το MundoΒasket».

Για τον αν θέλει να στείλει ένα πρώτο μήνυμα στον Ολυμπιακό: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τον Ολυμπιακό, στον Μπαρτζώκα, σε όλους. Ξέρω ότι υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα και τι συνέβη τα τελευταία τρία χρόνια. Δεν θα είναι εύκολη η ζωή για αυτούς πια, ο Παναθηναϊκός έχει επιστρέψει».

Για το στιλ παιχνιδιού που θα έχει ο Παναθηναϊκός και το αν θα μοιάζει με αυτό της Αναντολού Εφές: «Ναι, σίγουρα. Εγώ επιλέγω τους παίκτες, και θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, κ. Γιαννακόπουλο που έκανε πράξεις τις επιθυμίες μου, που ταιριάζουν στη φιλοσοφία μου. Ελπίζουμε να μην έχουμε τραυματισμούς και να επιβάλουμε τον ρυθμό που είχαμε στην Αναντολού Εφές και να κυριαρχήσαμε στο ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Για το αν θα προκύψει κάποια ακόμη προσθήκη: «Η ομάδα είναι πλήρης, εμπιστεύομαι όλους τους αθλητές που βρίσκονται στο ρόστερ. Βέβαια θα έχουμε ανοικτές τις κεραίες μας, ειδικά στην αγορά του ΝΒΑ. Έχουμε κανονίσει δυνατά φιλικά και σε περίπτωση που δούμε έλλειψη, τότε δεν θα διστάσω να ζητήσω και άλλη μεταγραφή».

Σχετικές ειδήσεις