ΜΠΑΣΚΕΤ

NBA: Αυτό είναι το δαχτυλίδι «υπερπαραγωγή» που παρέλαβαν οι πρωταθλητές Νάγκετς – Πόσο κοστίζει

NBA Champions
Print Screen

NBA: Η αναμονή τελείωσε για τους Πρωταθλητές Νάγκετς, οι οποίοι παρέλαβαν τα δαχτυλίδια τους στο πρώτο ματς της σεζόν.

Ιστορικό ήταν το παιχνίδι του Ντένβερ με τους Λέικερς, καθώς ο Νίκολα Γιόκιτς κι η παρέα του παρέλαβαν τα δαχτυλίδια του πρώτου τίτλου στην ιστορία της ομάδας.

Το ξεχωριστό αυτό κειμήλιο έχει αξία ανάμεσα στα 50.000 με 150.000 δολάρια κι είναι 16 καρατιών, όσες κι η νίκες που θέλει μια ομάδα στα playoffs για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Επίσης, έχει ρουμπίνια και μπλε ζαφείρια, τα οποία δεν επιλέχθηκαν τυχαία, καθώς αυτά είναι τα χρώματα των Νάγκετς.

Το δαχτυλίδι έχει πάνω στο όνομα της ομάδας του Ντένβερ, με το τρόπαιο σε άσπρο φόντο. Το εντυπωσιακό είναι ότι αν κάποιος κινήσει μια μικρή ροδέλα στο πλάι, το φόντο θα γίνει μπλε και η χρονιά αλλάζει κι από 2023 γίνεται 1967, έτος ίδρυσης του franchise. Επίσης, υπάρχει ο αριθμός 5.280, το οποίο είναι το υψόμετρο που βρίσκεται η Ball Arena. Σε άλλη πλευρά του υπάρχει, εκεί που υπάρχει το όνομα του παίκτη, υπάρχει ένα κρυφό σημείο, όπου κάποιος μπορεί να το ανοίξει και να δει το τρόπαιο του 2023!

Από την άλλη, υπάρχει η φράση «World Champions» (σ.σ. Παγκόσμιοι Πρωταθλητές), μαζί με το παλιό λόγκο της ομάδας. Τέλος, έχει πάνω του 89 κόκκινα ρουμπίνια, τα οποία συμβολίζουν τους πόντους που δέχθηκαν οι Νάγκετς από τους Χιτ στο Game 5 των NBA Finals, όπου σφράγισαν το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Σχετικές ειδήσεις