ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χωρίς Σίκμα-ΜακΚίσικ οι Πειραιώτες, δύσκολα ο Μαντζούκας για το Τριφύλλι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Χωρίς Σίκμα-ΜακΚίσικ οι Πειραιώτες, δύσκολα ο Μαντζούκας για το Τριφύλλι
Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Οι απουσίες που αντιμετωπίζουν οι δύο ομάδες εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας (30/10, 20:15) για την Basket League.

Οριστικά χωρίς τον Σακίλ ΜακΚίσικ και τον Λουκ Σίκμα θα υποδεχθεί ο Ολυμπιακός τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Δευτέρας (30/10 στις 20:15, ΕΡΤ3) για την 4η αγωνιστική της Basket League.

Ο πρώτος αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στο γόνατο από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα της EuroLeague, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα στον αχίλλειο τένοντα.

Από πλευρά Παναθηναϊκού, ο Εργκίν Αταμάν έχει να διαχειριστεί ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς εκτός της σημερινής προπόνησης έμεινε ο Λευτέρης Μαντζούκας. Ο νεαρός φόργουορντ ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση, η οποία τον άφησε εκτός και στο τελευταίο παιχνίδι του «τριφυλλιού» με τη Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ.

Η παρουσία του στο ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό είναι εξαιρετικά αμφίβολη μιας και έχει χάσει σημαντικό αριθμό προπονήσεων και δύσκολα θα είναι σε ετοιμότητα για ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Εκτός για τον Παναθηναϊκό είναι φυσικά και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο γόνατο.