ΜΠΑΣΚΕΤ

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ναν, προπονήθηκε ο Σλούκας

Την Τρίτη στην Αθήνα ο Ναν, προπονήθηκε ο Σλούκας

Το μεγάλο αστέρι απ’ το ΝΒΑ που απέκτησε ο Παναθηναϊκός αναμένεται στην χώρα μας την Τρίτη το μεσημέρι, τη στιγμή που ο Κώστας Σλούκας ξεπέρασε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

Τα προβλήματα για τον Παναθηναϊκό στην αρχή της σεζόν, είναι πολλά. Οι «πράσινοι» δεν έχουν κατορθώσει μέχρι στιγμής να αγωνιστούν έστω σε μία αναμέτρηση δίχως να αντιμετωπίζουν σημαντικές απουσίες. Ο Εργκίν Αταμάν είδε στην προπόνηση της Κυριακής τον Κώστα Σλούκα να επιστρέφει στις προπονήσεις, γεγονός που μείωσε κατά ένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Ο έμπειρος γκαρντ ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα και μάλιστα νοσηλεύτηκε για το λόγο αυτό. Αποτέλεσμα ήταν να χάσει το εκτός έδρας ματς για την Euroleague με την Μπαρτσελόνα. Πλέον, είναι στη διάθεση του προπονητή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί απ’ το ματς της Δευτέρας (6/11) με τον Απόλλωνα Πάτρας στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Από την άλλη, ο Λούκα Βιλντόζα συνεχίζει να είναι εκτός καθώς συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Έρχεται ο Ναν

Η περιφέρεια του Παναθηναϊκού θα ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο, με την έλευση του Κέντρικ Ναν στην Ελλάδα. Ο Αμερικανός που απέκτησαν οι «πράσινοι» και… ταράζει τα νερά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αναμένεται την Τρίτη το μεσημέρι να αφιχθεί στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις και ανάλογα με το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης και του ρυθμού που έχει, θα κριθεί αν θα ταξιδέψει με την ομάδα στο Βερολίνο ή όχι. Σε κάθε περίπτωση ο Αμερικάνος μαζί με την επιστροφή του Σλούκα και εν αναμονή της επανόδου Βιλντόζα, είναι προφανές πως αλλάζουν τις ισορροπίες στην περιφέρεια του «τριφυλλιού».