ΜΠΑΣΚΕΤ

«Βόμβα» στην EuroLeague: «Ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να έρθει να παίξει στην Ευρώπη»

«Βόμβα» στην EuroLeague: «Ο Κέβιν Ντουράντ θέλει να έρθει να παίξει στην Ευρώπη»
Intime

Ο πρώην συμπαίκτης του Κέβιν Ντουράντ στους Μπρούκλιν Νετς, Έντμοντ Σάμνερ, αποκάλυψε πως ο Αμερικανός σταρ του NBA θέλει να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

Μια «βόμβα» μεγατόνων έριξε ο νέος παίκτης της Ζαλγκίρις Κάουνας, Έντμοντ Σάμνερ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, πρώην συμπαίκτης του Κέβιν Ντουράντ, στους Μπρούκλιν Νετς δήλωσε στο basketnews.com ότι είναι πολύ πιθανό ο Αμερικανός σταρ των Φοίνιξ Σανς να κλείσει την καριέρα του στην Ευρώπη.

«Μπορεί και να το κάνει. Μου αρέσει ο KD, υπήρξε σπουδαίος συμπαίκτης και είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος. Ελπίζω να τον δούμε στην Ευρώπη. Πάντα το έλεγε ότι όταν τελειώσει με το NBA, θέλει να έρθει στην Ευρώπη για να παίξει εδώ.

Για να δούμε αν θα το κάνει, για να δούμε τι θα συμβεί. Το πιστεύω ότι θα το κάνει, αγαπάει το μπάσκετ, μόνο για το μπάσκετ ενδιαφέρεται» ανέφερε ο Σάμνερ.

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει τονίσει στο παρελθόν και δημόσια πως του αρέσει το ευρωπαϊκό μπάσκετ, μιλώντας με κολακευτικά λόγια για ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα και η Μονακό.

Το 2022 μάλιστα ταξίδεψε στο Μόντε Κάρλο, αλλά και στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει τους αγώνες του φίλου του Μάικ Τζέιμς με τη Μονακό κόντρα στον Ολυμπιακό για τα playoffs της EuroLeague.

Σχετικές ειδήσεις