ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Με Σλούκα και Λεσόρ κόντρα στην Εφές, επιστρέφει ο Ουίλις για τους Τούρκους

Παναθηναϊκός AKTOR: Με Σλούκα και Λεσόρ κόντρα στην Εφές, επιστρέφει ο Ουίλις για τους Τούρκους
Intime

Παναθηναϊκός AKTOR: Οι Κώστας Σλούκας και Ματίας Λεσόρ προπονήθηκαν κανονικά την Δευτέρα (8/1) και θα αγωνιστούν κόντρα στην Αναντολού Εφές, η οποία δεν υπολογίζει στους Ταϊρίκ Τζόουνς και Ουίλ Κλάιμπερν.

Ο τραυματισμός του Λούκα Βιλντόζα στο γόνατο σόκαρε τους πάντες στον Παναθηναϊκό AKTOR, με τον Αργεντινό να μπαίνει αύριο (9/1) στο χειρουργείο και να απουσιάζει για τουλάχιστον ένα μήνα.

Αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Τρίτης (9/1, 21:15) με την Αναντολού Εφές για την 20ή αγωνιστική της EuroLeague. Το ευχάριστο για τον Εργκίν Αταμάν είναι πως σε αυτό το παιχνίδι θα υπολογίζει κανονικά στους Κώστα Σλούκα και Ματίας Λεσόρ.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR ταλαιπωρούταν από τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό, το οποίο τον κράτησε εκτός από τα παιχνίδια με Βαλένθια και Περιστέρι, αλλά προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς σήμερα και αναμένεται να είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση.

Κανονικά συμμετείχε στο πρόγραμμα και ο Ματίας Λεσόρ, ο οποίος αποχώρησε προς το τέλος του αγώνα με το Περιστέρι κουτσαίνοντας μετά από χτύπημα που δέχθηκε, αλλά δεν ήταν κάτι το σοβαρό. Φυσικά εκτός θα είναι και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Από την πλευρά της η Αναντολού Εφές θα αγωνιστεί χωρίς τον Ταϊρίκ Τζόουνς στο ΟΑΚΑ, καθώς δεν ταξίδεψε για την Αθήνα μετά τον τραυματισμό του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ εκτός παραμένει και ο Ουίλ Κλάιμπερν. Αντίθετα, επιστρέφει μετά το ματς του πρώτου γύρου με τον Παναθηναϊκό στην Κωνσταντινούπολη ο Ντέρεκ Ουίλις.