ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός AKTOR: Δύσκολα στη διαβολοβδομάδα ο Σλούκας - Τα δεδομένα με Ναν και Βιλντόζα

Παναθηναϊκός AKTOR: Δύσκολα στη διαβολοβδομάδα ο Σλούκας - Τα δεδομένα με Ναν και Βιλντόζα
Eurokinissi

Παναθηναϊκός AKTOR: Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες συμμετοχής του Κώστα Σλούκα στα δύο «κολλητά» ματς με Αρμάνι και Ζαλγκίρις για την Euroleague.

Αλλαγή δεδομένων στον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα προέκυψαν στους «πράσινους». Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού AKTOR αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ντέρμπι της Basket League με τον Ολυμπιακό και οι εξετάσεις που υποβλήθηκε έδειξαν θλάση α’ βαθμού.

Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ δεν ακολούθησε την αποστολή στο Βελιγράδι για τον αγώνα με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, κάτι που έγινε και με τον Λούκας Βιλντόζα, μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε στο μηνίσκο, ενώ κατά τη διάρκεια του ματς τραυματίστηκε και ο Κέντρικ Ναν.

Οι πρώτες εκτιμήσεις για τον Αμερικάνο αναφέρουν πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και όλα θα ξεκαθαρίσουν κατά την επιστροφή της αποστολής στην Αθήνα, όπου θα υποβληθεί σε εξετάσεις και η αίσθηση που υπάρχει είναι πως θα είναι διαθέσιμος για την διαβολοβδομάδα που έπεται στην Euroleague.

Αντίθετα, εκτός πλάνων του Εργκίν Αταμάν θα μείνει ο Κώστας Σλούκας. Ο Έλληνας άσος είχε υποστεί θλάση και στο ματς με την Μπασκόνια, στις αρχές του Ιανουαρίου, έχασε το ματς με τη Βαλένθια, αλλά επέστρεψε με πρωτοβουλία του, λόγω των δύσκολων αναμετρήσεων.

Όμως, πλέον, οι άνθρωποι των «πράσινων» θα διαχειριστούν διαφορετικά την κατάσταση του παίκτη και όπως όλα δείχνουν δεν θα δώσει το «παρών» στα κρίσιμα ματς με την Αρμάνι Μιλάνο και την Ζαλγκίρις στο Κάουνας, στοχεύοντας τον αγώνα με την Φενέρμπαχτσε στις 9 Φεβρουαρίου.

Σ’ αυτό το ματς αναμένεται να επιστρέψει και ο Λούκας Βιλντόζα, μια και η αποθεραπεία του πηγαίνει εξαιρετικά. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και στο ματς που προηγείται αυτό με τους Τούρκους, ήτοι στην… υποχρέωση του Παναθηναϊκού AKTOR για τη Basket League με τον Άρη, στις 5 Φεβρουαρίου.

Σχετικές ειδήσεις