ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τσέκαρε αν κέρδισε φτερούγες κοτόπουλο κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο τσέκαρε αν κέρδισε φτερούγες κοτόπουλο κατά τη διάρκεια του αγώνα!

Πέρα από τεράστιος αθλητής, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι σόουμαν και το απέδειξε στον αγώνα των Μπακς με τους Πέλικανς όταν και σκάναρε QR code κατά τη διάρκεια του ματς. Δείτε το λόγο.

Χαλαρή κι εύκολη νίκη για τους Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Πέλικανς απ’ τη Νέα Ορλεάνη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δε χρειάστηκε να… ανεβάσει ταχύτητα, όμως αυτό δε σημαίνει πως ήταν χαλαρός ή αδιάφορος. Κάθε άλλο για πολλοστή φορά απέδειξε πως είναι ένας πραγματικός σόουμαν.

Ο «Greek Freak» ήταν στον πάγκο λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όταν ένας παίκτης των Πέλικανς πήγε στις βολές. Στο Μιλγουόκι όταν ένας αντίπαλος αστοχεί σε ζευγάρι βολών, εμφανίζεται ένας QR code στα matrix του γηπέδου. Με το κινητό οι φίλαθλοι σκανάρουν για να δουν αν κέρδισαν δωρεάν φτερούγες κοτόπουλο.

Ο Αντετοκούνμπο λοιπόν, μόλις είδε και τη δεύτερη βολή να βρίσκει σίδερο, έτρεξε να πάρει το κινητό του για να δει με… λαχτάρα αν κέρδισε φτερούγες κοτόπουλο. Φαγητό στο οποίο όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια έχει αδυναμία. Πάντως δεν έγινε γνωστό αν στάθηκε τυχερός ή όχι.