ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάριο Χεζόνια: Η Marca «τελειώνει» τον Κροάτη από την Ρεάλ Μαδρίτης

Μάριο Χεζόνια: Η Marca «τελειώνει» τον Κροάτη από την Ρεάλ Μαδρίτης

Αναλυτικό ρεπορτάζ της «Marca» αναφέρει πως η Ρεάλ Μαδρίτης θεωρεί σχεδόν βέβαιη την αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια το καλοκαίρι και τον συνδέει με την προσπάθεια παραμονής του Έντι Ταβάρες.

Έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του είναι ο Μάριο Χεζόνια, καθώς δημοσίευμα της ισπανικής Marca θεωρεί δεδομένη την αποχώρησή του το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως οι άνθρωποι της περσινής πρωταθλήτριας της EuroLeague αντιλαμβάνονται πως δεν μπορούν να πείσουν τον 29χρονο να παραμείνει. Ο Κροάτης, που ήδη έχει απορρίψει δύο προτάσεις ανανέωσης από την ομάδα του Τσους Ματέο, φέρεται να ζητάει να πληρωθεί ως ένας από τους top παίκτες της Ευρώπης και η «βασίλισσα» δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.

Επιπλέον, σημειώνεται πως αυτό μπορούν να το κάνουν άλλες ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός AKTOR και υποστηρίζούν πως ο Μάριο Χεζόνια έχει στα χέρια του τριετή πρόταση με 2 εκατ. ευρώ ετησίως. «Πρόκειται για μία ομάδα που έχει σημαντική θέση στην καρδιά του, αφού έπαιξε εκεί μετά την επιστροφή του στην Ευρώπη από το ΝΒΑ. Επίσης, οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού τον λατρεύουν και η ομάδα θέλει να επαναφέρει τον Χεζόνια στο δυναμικό της», προσθέτουν.

Μεταξύ άλλων, στο δημοσίευμα της Marca γίνεται λόγος και στα αγωνιστικά «θέλω» του παίκτη. Αυτό που τονίζεται είναι πως ο Χεζόνια επιθυμεί να έχει μεγαλύτερο ρόλο, ενώ αναφορά γίνεται και στο γεγονός πως δεν πανηγύρισε το Copa del Rey με τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα, αναφέρει πως με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Κροάτη η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει περισσότερα χρήματα για να δώσει στον Έντι Ταβάρες, του οποίου το συμβόλαιο επίσης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.

Σχετικές ειδήσεις