ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με προβλήματα η «Ένωση» | Αμφίβολοι οι Κουζμίνσκας, Μπράις, Καράμπελας

Με προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της «Ένωσης», ενόψει του ΑΕΚ – Ολυμπιακός, για την ημιτελική φάση των GBL Playoffs.

ΑΕΚ
AEK BC

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Πέμπτη (15/5) τον Ολυμπιακό, στο Game 2 της σειράς των ημιτελικών.

Οι «ερυθρόλευκοι», οι οποίοι έκαναν δύσκολα το 1-0, θέλουν να προκριθούν στους τελικούς, πριν το Euroleague Final Four, ενώ η «Ένωση» θα επιδιώξει να ισοφαρίσει τη σειρά.

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, πάντως, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς τρεις παίκτες είναι αμφίβολοι. Ο λόγος για τους Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (ταλαιπωρείται από πόνους στη μέση), Σι Τζέι Μπράις (ενοχλήσεις στο δεξιό ώμο) και Ζώη Καράμπελα (πρόβλημα στην ωμική ζώνη), οι οποίοι για δεύτερη σερί ημέρα έμειναν εκτός.

Ο Λιθουανός φόργουορντ φαίνεται να είναι αυτός που αντιμετωπίζει το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ να υπογραμμίσουμε ότι ο Αμερικανός έπαιξε στο BCL Final Four 2025, κάνοντας ένεση.

Ντράγκαν Σάκοτα: «Χαρά μας να παίζουμε»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα, μιλώντας για την αναμέτρηση της Πέμπτη (15/05), είπε:

«Μας περιμένει ένας αγώνας με αντίπαλο, ο οποίος θα είναι διαφορετικός σε σχέση με το πρώτο ματς. Ο Ολυμπιακός θα είναι ξεκούραστος. Εμείς μετά το Final 4 έχουμε και κάποιες απώλειες, και η δουλειά μας θα είναι πολύ πιο δύσκολη σε σχέση με τον αγώνα του ΣΕΦ.

Είναι χαρά μας, όμως, να παίζουμε με τέτοιες ομάδες και να μπορούμε ανεξάρτητα από συνθήκες, να δείχνουμε το ταλέντο μας. Θα παίξουμε ένα δυνατό αγώνα. Σίγουρα, υπάρχει ψυχολογική και σωματική κούραση σ’ εμάς, όμως όλοι έχουν διάθεση να παίξουν, όπως κάνουν ολόκληρη τη χρονιά».

Το ΑΕΚ – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για το βράδυ της Πέμπτης (15/05) στις 20:15 και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή