ΜΠΑΣΚΕΤ

PAO Shop: Νέο site, νέα εμπειρία η κάθε αγορά

PAO Shop: Νέο site, νέα εμπειρία η κάθε αγορά

Το νέο, ανανεωμένο, site των PAO Shop είναι εδώ και ανοίγει τις… διαδικτυακές του πύλες σε όλους τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Το μοναδικό επίσημο κατάστημα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ διαθέτει πλέον ένα ολοκαίνουριο, ανανεωμένο site που είναι στον… αέρα του διαδικτύου και με ένα κλικ φέρνει στην… πόρτα όλων των φίλων του «τριφυλλιού» τα προϊόντα της αγαπημένης τους ομάδας. Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα του PAO Shop, είναι πολύ πιο εύχρηστο και λειτουργικό, έχει νέο ανανεωμένο λογότυπο και είναι responsive σε όλες τις συσκευές.

Αυτό σημαίνει πως σε κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του πλανήτη, είτε χρησιμοποιεί κανείς tablet, smartphone ή desktop μπορεί να έχει μια μοναδική εμπειρία αγορών των αγαπημένων προϊόντων του Παναθηναϊκού. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» μπορούν να περιηγηθούν στο paoshop.gr από το εύχρηστο μενού στα ελληνικά και αγγλικά, με αποτέλεσμα η πλοήγηση στο site να είναι ιδιαίτερα εύκολη και ξεκούραστη.

Screen Shot 2018 12 17 at 16.34.31

Στον σχεδιασμό του νέου paoshop.gr, δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην εύκολη περιήγηση από κινητές συσκευές έτσι ώστε να εξυπηρετούνται αγορές και μέσα από αυτές όπως επιτάσσει η τάση της σημερινής εποχής. Παράλληλα, υπάρχει διακριτή κατηγοριοποίηση των προϊόντων προσφέρει τη δυνατότητα στον φίλαθλο να βρει εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητεί. Τα βήματα για μια παραγγελία έχουν γίνει λιγότερα και η διαδικασία είναι πολύ πιο απλή, ενώ ο χρήστης μπορεί να ταξινομήσει τα προϊόντας μιας συγκεκριμένης κατηγορίας ανά τιμή (φθηνότερο ή ακριβότερο πρώτα), καθώς και ανά ονομασία (Α έως το Ω ή το αντίστροφο). Επίσης, μπορεί να φιλτράρει τα προϊόντα ανά μέγεθος, ανά χρώμα και ανά τιμή. Έτσι, ο καθένας εξατομικεύει την αναζήτησή του με βάση τις δικές του προτιμήσεις και ανάγκες.

Η εγγραφή στο νέο e-shop μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα και εύκολα. Δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης μέσω του Facebook, καθώς και μέσω google λογαριασμού του χρήστη. Τέλος, μπορεί κάποιος να συμπληρώσει λίγα μόνο πεδία και να ολοκληρώσει την εγγραφή του. Έτσι, θα μπορεί να λαμβάνει Newsletters και να ενημερώνεται για νέες συλλογές, καθώς και για αποκλειστικές προσφορές.

Screen Shot 2018 12 17 at 16.36.37

Φυσικά, από το νέο, ανανεωμένο και εύχρηστο site των PAO Shop δεν θα μπορούσαν να λείπουν και όλα αυτά που ήδη προσέφερε το επίσημο κατάστημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στο κοινό της. Υπάρχει τεράστια ποικιλία σε ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα τα οποία μπορούν να φορεθούν όχι μόνο στο γήπεδο αλλά ακόμα και στη βόλτα, ενώ μπορεί ο κάθε φίλαθλος να ολοκληρώσει τις παραγγελίες του και να επιλέξει διαφορετικούς τρόπους πληρωμής.

Το νέο site των PAO Shop, λοιπόν, είναι εδώ και ανοίγει τις πόρτες του σε όλους τους Παναθηναϊκούς, ευελπιστώντας να κάνει την κάθε αγορά τους μια μοναδική και… καταπράσινη εμπειρία.