ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ LIVE: Ώρα «πράσινου» τελικού στην Ισπανία

Γκραν Κανάρια - Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ LIVE: Ώρα «πράσινου» τελικού στην Ισπανία
Κομβικό ματς για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να μείνει «ζωντανός» στην διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση της Euroleague και σε έναν αγώνα που έχει ήδη ξεκινήσει θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γκραν Κανάρια

Στην έδρα της Γκραν Κανάρια δοκιμάζεται απόψε ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και θέλει μόνο τη νίκη για να μπορέσει να μείνει «ζωντανός» στη διεκδίκηση μιας θέσης στα play off της Euroleague. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, βέβαια, για άλλη μια φορά έχει να αντιμετωπίσει και αρκετά προβλήματα. Εκτός από τις γνωστές απουσίες των Νίκου Παππά και Ματ Λοτζέσκι, στη λίστα με τους απόντες προστέθηκε και ο Ντεσόν Τόμας. Ο Αμερικανός ανέβασε πυρετό την Τετάρτη και έμεινε στην Αθήνα, μη μπορώντας να βοηθήσει την ομάδα στη δύσκολη αποστολή στα Κανάρια Νησιά. Αντίθετα, κανονικά θα αγωνιστούν με το «τριφύλλι» οι Νικ Καλάθης και Ιωάννης Παπαπέτρου.

Αυτοί σφυρίζουν στον αγώνα

Τον αγώνα στα Κανάρια Νησιά θα διευθύνουν ο Ουκρανός Μπόρις Ρίζικ, ο Λετονός Όλεγκς Λάτισεβς και ο Βρετανός Έντουαρντ Ουντιάνσκι όπως ενημέρωσε η Euroleague. Ο Βρετανός διαιτητής θα σφυρίξει για πρώτη φορά φέτος αγώνα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Euroleague, ενώ συνολικά αυτός θα είναι ο δεύτερος αγώνας του στη σεζόν μετά το Μπούντουτσνοστ – ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του παιχνιδιού εδώ.

Σχετικές ειδήσεις