Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο βασιλιάς του NBA είναι Έλληνας - Ισοπέδωσε τον Λεμπρόν και τους Lakers

Newsbomb

O MVP είχε... κέφια και οι Milwaukee Bucks επιβλήθηκαν με 111-104 των Lakers των Λεμπρόν Τζέιμς και Αντόνιο Ντέιβις.

Είναι ο MVP και το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε το Μιλγουόκι στη νίκη με 111-104 απέναντι στους Λέικερς και παράλληλα στο καλύτερο ρεκόρ στην φετινή σεζόν.

Ο MVP «οργίασε» με 34 πόντους έχοντας 5/8 τρίποντα (!), καθώς επίσης 6/11 δίποντα και 7/10 βολές, ενώ γέμισε την στατιστική του με 11 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 1 τάπα και 4 λάθη σε 32 λεπτά.

Ο Τζορτζ Χιλ ακολούθησε με 21 πόντους για τους γηπεδούχους, που έφτασαν στο 25-4 και επέστρεψαν στις νίκες μετά την ήττα από τους Μάβερικς που διέκοψε το σερί 18-0 που είχαν.



Ο Άντονι Ντέιβις με 36 πόντους και 10 ριμπάουντ ξεχώρισε από την ομάδα του LA, ενώ ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε τριπλ-νταμπλ με 21 πόντους, 12 ριμπάουντ και 11 ασίστ. Ωστόσο οι Λέικερς έμειναν πίσω με 19 πόντους στο ημίχρονο και παρότι το… μάζεψαν στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφεραν να απειλήσουν ευθέως το Μιλγουόκι μένοντας στο 24-5.

Για την ιστορία, στους πάγκους των δυο ομάδων βρέθηκαν οι Θανάσης (Μπακς) και Κώστας (Λέικερς) Αντετοκούνμπο. Σε περίπτωση που αγωνίζονταν όλοι, τότε θα έγραφαν ιστορία καθώς ποτέ δεν έχουν βρεθεί τρία αδέρφια ταυτόχρονα στο παρκέ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Μακάβριο εύρημα στο Καλλιμάρμαρο: 25χρονη καλλονή βρέθηκε κρεμασμένη με λουρί σκύλου

Νέες ταυτότητες: Είναι οριστικό - Δείτε πότε θα εκδοθούν και πώς θα είναι