ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το League Cup Αγγλίας και το Κύπελλο Γερμανίας με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

Το League Cup Αγγλίας και το Κύπελλο Γερμανίας με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
AP Photo

Auto & Partial Cash Out στα καταστήματα ΟΠΑΠ για να έχεις ακόμη καλύτερο έλεγχο στο στοίχημα σου.

Η φάση των «16» του League Cup Αγγλίας διεξάγεται στα μέσα της εβδομάδας με δυνατά παιχνίδια. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ, Μπόρνμουθ-Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ.

Η αγωνιστική δράση συνεχίζεται και στη Γερμανία με τους αγώνες της φάσης των «32» του Κυπέλλου.

Στουτγκάρδη-Ουνιόν Βερολίνου, Βόλφσμπουργκ-Λειψία, Γκλάντμπαχ-Χαϊντενχάιμ, Ντόρτμουντ-Χοφενχάιμ και Χέρτα-Μάιντζ είναι ορισμένα από τα ζευγάρια που ξεχωρίζουν.

Αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder, που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη, προσφέρει το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ για το League Cup Αγγλίας και το Κύπελλο Γερμανίας.

Οι αγώνες με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις στους ακόλουθους αγώνες:

  • Τρίτη 31 Οκτωβρίου: Βόλφσμπουργκ-Λειψία (19:00).
  • Τετάρτη 1 Νοεμβρίου: Σαντχάουζεν-Λεβερκούζεν (19:00), Τσέλσι-Μπλάκμπερν (21:45), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Νιούκαστλ (22:15).

Το Cash Out του Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ ανανεώθηκε και έγινε καλύτερο από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή θέλεις.

Με Air Back* τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων στη Euroleague

Στο μπάσκετ, στην 6η αγωνιστική της Euroleague, οι ελληνικές ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας.

Την Πέμπτη (19:45) ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Κωνσταντινούπολη τη Φενερμπαχτσέ και την Παρασκευή (21:30) ο Παναθηναϊκός παίζει στη Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα.

Για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την ενέργεια «Air-Back»*.

Με το FREEWIN** διεκδικείς έως και 100.000 ευρώ κάθε μέρα!

Μέσα από το OPAP Store App μπαίνεις κι εσύ στον μοναδικό κόσμο του FREEWIN** και οι καθημερινές σου αποφάσεις μπορούν να σε οδηγήσουν σε μεγάλα κέρδη.

Το μόνο που μένει είναι να παίξεις: Βρίσκεσαι εντός ενός καταστήματος ΟΠΑΠ, ανοίγεις το OPAP Store App και επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN. Ανοίγεις το OPAP Store App, επιλέγεις το εικονίδιο του FREEWIN και αποδέχεσαι τους Όρους Συμμετοχής του FREEWIN.

Στην οθόνη σου θα δεις δύο κλειστές κάρτες. Σκοπός του FREEWIN είναι να βρεις σε ποια υπάρχει ο Mr. OPAP. Όταν βρίσκεις τον Mr. OPAP, προχωράς στο επόμενο επίπεδο. Στην οθόνη εμφανίζονται τα 15 επίπεδα με τα αντίστοιχα έπαθλα τους.

Αν βρεις τον Mr. OPAP και στα 15 επίπεδα, είσαι ο μεγάλος νικητής και κερδίζεις το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

**Το εν λόγω παίγνιο είναι δωρεάν και ουδεμία σχέση έχει με τη συμμετοχή στα παίγνια.