ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τελικός Confederations Cup: Σε ρόλο… Αργεντινής η Χιλή απέναντι στη Γερμανία

Τελικός Confederations Cup: Σε ρόλο… Αργεντινής η Χιλή απέναντι στη Γερμανία

Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να μην είναι γεμάτο πλούσια ποδοσφαιρική δράση, αφού δεν υπάρχει ούτε Ευρωπαϊκό, ούτε Παγκόσμιο Κύπελλο να κρατά «ζεστό» το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αλλά τη θέση αυτή έχει πάρει άτυπα το Confederations Cup 2017.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση μπορεί να μην συγκεντρώνει το τεράστιο ενδιαφέρον των προαναφερθέντων, αλλά μας έχει δώσει μερικά εντυπωσιακά σε εξέλιξη και θέαμα παιχνίδια μέχρι τώρα, επεκτείνοντας την ποδοσφαιρική χρονιά μέχρι και τις αρχές Ιουλίου.

Στον τελικό του «Κυπέλλου Συνομοσπονδιών», όπως είναι γνωστός, έχουν φτάσει η εντυπωσιακή σε όλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια Χιλή, με την Πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία, η οποία μπορεί να κατεβαίνει με «πειραματικες» ενδεκάδες στον αγωνιστικό χώρο, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να φτάσει σε έναν ακόμα τελικό.

Η Χιλή διεκδικεί το τρόπαιο της Κυριακής (02/07, 21:00) αφού απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία του Κριστιάνο Ροναλντο στα πέναλτυ, όπου ο άσσος της Μάντσεστερ Σίτυ, Κλαούντιο Μπράβο απέκρουσε τρία πέναλτυ κατά σειρά, δίνοντας την πρόκριση στη χώρα του. Μάλιστα, παρά την εξαιρετική αυτή επίδοση του Χιλιανού τερματοφύλακα, το Stoiximan.gr δίνει ως ουτσάιντερ την πιθανότητα α διατηρήσει η Χιλή ανέπαφη την εστία της.

Από την άλλη, η Γερμανία ήταν, ως συνήθως καταιγιστική στον ημιτελικό της Πέμπτης, αφού «διέλυσε» τους Κεντροαμερικάνους του Μεξικό με 4-1, με τα δυο γκολ στο 1ο δεκάλεπτο του μέσου της Σάλκε Λέον Γροτέτσκα. Οι Γερμανοί θέλουν να κατακτήσουν και αυτή τη διοργάνωση μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο εναντίον της Αργεντινής και το Stoiximan.gr προσφέρει, μεταξύ άλλων όλους τους πιθανούς τρόπους κατάκτησης του τροπαίου από τα Πάντσερ.

Σχετικές ειδήσεις