ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

LIVE, Champions League: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Μάντσεστερ Σίτι

Τελικός Champions League Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ
uefa.com

Τελικός Champios League:  Δείτε LIVE την εξέλιξη της μεγάλης μάχης, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Ίντερ, από την οποία θα προκύψει η νέα Πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Η ώρα για τον απόλυτο αγώνα της σεζόν έφτασε! Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ κοντράρονται στην Κωνσταντινούπολη, διεκδικώντας το τρόπαιο με τα «μεγάλα αυτιά».

Οι «πολίτες» θέλουν να γράψουν ιστορία, κατακτώντας το πρώτο Champions League τους, ενώ οι «νερατζούρι» θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν το «θαύμα» σε μια σεζόν που κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάσουν μέχρι εδώ!

Η Μάντσεστερ Σίτι έχει κατακτήσει την Premier League και το FA Cup και ευελπιστεί ότι θα γίνουν η δεύτερη αγγλική ομάδα που θα κάνει το τρεμπλ, μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον το 1999. Συνολικά, θα γίνει η όγδοη που τα καταφέρνει.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα θα έχει την πίεση του φαβορί, κάτι που θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί η Ίντερ, η οποία διεκδικεί το τέταρτο τρόπαιο της. Θα το πράξει σε ένα γήπεδο, όπου η συμπολίτισσα Μίλαν (την απέκλεισε στον τελικό) έζησε τον «εφιάλτη», χάνοντας το τρόπαιο από τη Λίβερπουλ, μολονότι προηγήθηκε με 3-0.

Δείτε LIVE τον τελικό του Champions League, Μάντσεστερ Σίτι - Ίντερ

Σχετικές ειδήσεις