LIVE

LIVE, Conference League: Κόλλησε ο ΠΑΟΚ με Μπεϊτάρ - Ισόπαλος στην Αρμενία ο Άρης

LIVE, Conference League: Κόλλησε ο ΠΑΟΚ με Μπεϊτάρ - Ισόπαλος στην Αρμενία ο Άρης

Conference League: Παρακολουθήστε την εξέλιξη των αναμετρήσεων Αραράτ - Άρης και ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου της διοργάνωσης.

Αυλαία στις επίσημες υποχρεώσεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν για Άρη και ΠΑΟΚ. Οι δύο εκπρόσωποι της Θεσσαλονίκης «πέφτουν» στην «μάχη» των προκριματικών του Conference League, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση που θα τους φέρει πιο κοντά στους ομίλους της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η… αρχή γίνεται στην Αρμενία, όπου ο Άρης στις 18:00 αντιμετωπίζει την Αραράτ. Οι «κίτρινοι» θέλουν να κάνουν το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση και να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς στο «Κλ. Βικελίδης». Οι Αρμένιοι μετρούν ήδη μία πρόκριση, σε βάρος της Εγνάτια από την Αλβανία.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 20:30 ο ΠΑΟΚ θα παίξει κόντρα στην Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ. Οι «ασπρόμαυροι» θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την Τούμπα, στην πρώτη «μάχη» με τους Κυπελλούχους του Ισραήλ, καθώς σε μία εβδομάδα ακολουθεί η ρεβάνς στο «Teddy Stadium».

Παρακολουθήστε LIVE τις αναμετρήσεις Αραράτ - Άρης και ΠΑΟΚ - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ από το Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις