ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Live, Champions League: Μπράγκα-Παναθηναϊκός 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Live, Champions League: Μπράγκα-Παναθηναϊκός 2-1 (ΤΕΛΙΚΟ)

Παρακολουθείστε τον μεγάλο αγώνα του Παναθηναϊκού στην Πορτογαλία κόντρα στην Μπράγκα, στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τα playoffs του Champions League.

Ενώπιον της μεγαλύτερης πρόκλησης των τελευταίων ετών, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη, βρίσκεται ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στην Πορτογαλία αντιμετωπίζουν την Μπράγκα, με στόχο την τρίτη συνεχόμενη πρόκριση στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, που θα τους επιτρέψει να κουνήσουν και πάλι… σεντόνι.

Το «τριφύλλι» προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση σε βάρος της Μαρσέιγ, στη διαδικασία των πέναλτι και επόμενο… εμπόδιο είναι αυτό της Μπράγκα. Το «συγκρότημα» του Αρτούρ Ζορζ είχε εύκολο… έργο στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες, 3-0 στην Πορτογαλία και 4-1 στην Σερβία.

Στο «Estadio Municipal de Braga», είναι το πρώτο 90λεπτο του ζευγαριού, με τις δύο ομάδες να έχουν κοινή «δίψα» για τους χρυσοφόρους ομίλους. Για το «τριφύλλι» θυμίζουμε πως είναι διαθέσιμοι οι Αράο και Σένκεφελντ, που πήραν τη θέση των Κλεϊνχέισλερ και Πάρκερ-Μπράουν στην ευρωπαϊκή λίστα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Φέλιξ Τσβάιερ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στέφαν Λουπ, Ρόμπερτ Κέμπτερ και 4ο τον Γερμανό Ντάνιελ Σλάγκερ. Στο VAR θα είναι ο Κρίστιαν Ντίγκερτ (Γερμανία) και AVAR ο Μπέντζαμιν Μπραντ.

Δείτε LIVE την εξέλιξη του μεγάλου αγώνα που δίνει ο Παναθηναϊκός στον πορτογαλικό βορρά: