ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Απόλλων 2-0: «Καθάρισε» ο... παλιός Χασάν πριν από τη Σίτι (vids+photos)

Ολυμπιακός-Απόλλων 2-0: «Καθάρισε» ο... παλιός Χασάν πριν από τη Σίτι (vids+photos)

Ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με αρκετά νέα πρόσωπα στη βασική του ενδεκάδα αλλά για να έρθει το 2-0 επί του Απόλλωνα, χρειάστηκε η εμφάνιση του παλιού, Χασάν.

Οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν ένα αξιόμαχο εμπόδιο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προέρχονταν από την πρώτη του ευρωπαϊκή ήττα στην αναμέτρηση με την Πόρτο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε τους «νέους» Μοχάμεντ Ντρέγκερ, Ρούμπεν Βινάγκρε και Πέπε, ενώ βασικοί ήταν μετά από πολύ καιρό οι Παπαδόπουλος και Λοβέρα.

Μέχρι το 65ο λεπτό, ο Απόλλωνας έδειχνε να βάζει δύσκολα στους γηπεδούχους, αλλά τη λύση έδωσε τελικά ένας «παλιός» και.. .συνήθης ύποπτος τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον Χασάν, ο οποίος σκόραρε και τα δύο τέρματα, στο 65' και το 72'.

Ο Αιγύπτιος επιθετικός, μετά και την επιβεβαίωση από το VAR, «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί απόλυτα μετά το 1-0 και πέρα από το δεύτερο τέρμα, να έχει και δύο δοκάρια με τον Ελ Αραμπί.

Κάπως έτσι η ομάδα του Πειραιά έφτασε εν τέλει σε μια άνετη νίκη και «ζέστανε» τις μηχανές της πριν από το εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στην Αγγλία, την ερχόμενη Τρίτη (3/11), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League.

Μοναδικό αρνητικό για τον Ολυμπιακό ήταν το γεγονός ότι ο Ανδρέας Μπουχαλάκης αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Βινάγκρε, Ντρέγκερ (82' Μπρούνο), Μπουχαλάκης (40' Εμβιλά), Πέπε, Λοβέρα (62' Μασούρας), Φορτούνης (46' Βαλμπουενά), Μπρούμα (46' Ελ Αραμπί) , Χασάν.

Απόλλων Σμύρνης (Γιώργος Παράσχος): Βέρχουλστ, Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπρούτσιτς, Βιτλής (80' Λαγός), Κολ(65' Μπεντινέλι), Σλίβκα, Φατιόν (86' Κραγιόπουλος), Μουνιέ (64' Τσιλούλης), Ιωαννίδης (80' Φερνάντες).

Εικόνες από τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής στη Super League...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός: Το ελληνικό μήνυμα της Μπάγερν Μονάχου για τους πληγέντες