ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συγκλονίζει ο Φαν Μπάστεν: «Σερνόμουν για να πάω στο μπάνιο»

Συγκλονίζει ο Φαν Μπάστεν: «Σερνόμουν για να πάω στο μπάνιο»

Ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Μάρκο Φαν Μπάστεν συγκλονίζει με όσα αναφέρει στην αυτοβιογραφία του για τους πόνους που ένιωθε όσο ήταν αθλητής.

Ο Φαν Μπάστεν ήταν ένας εκ των κορυφαίων της γενιάς του και φυσικά άπαντες θυμούνται το απίστευτο γκολ που είχε σημειώσει στον τελικό του EURO '88 κόντρα στη Σοβιετική Ένωση.

Το μεγάλο παράπονο των φαν του αλλά και του ίδιου ήταν ότι έβαλε πρόωρο τέλος στην καριέρα του, ωστόσο με όσα περιγράφει με τρομαχτικές λεπτομέρειες στην αυτοβιογραφία του, αυτό μοιάζει απολύτως λογικό.

Ο Ολλανδός θρύλος θα κυκλοφορήσει το βιβλίο για τη ζωή του με τίτλο «Αρκετά. Η ζωή μου. Η αλήθεια μου» στις 5 Νοεμβρίου και στο πλαίσιο της προώθησης του μίλησε στην Guardian.

Κι αυτά που περιγράφει είναι πραγματικά συγκλονιστικά...

«Φοβήθηκα ότι είχα καρκίνο στα κόκκαλα. Οι πόνοι γίνονταν όλο και πιο ισχυροί. Πήγα σε πολλούς γιατρούς, αλλά όλοι μου έλεγχαν πως ήταν πια αργά για εγχείρηση, διότι η ζημιά είχε γίνει. Θυμάμαι να μετράω τα δευτερόλεπτα καθώς μπουσουλούσα για να πάω στο μπάνιο. Ποτέ δεν τα κατάφερνα πριν περάσουν τα 120’’. Το κατώφλι της πόρτας ήταν το πιο απαιτητικό κομμάτι, διότι έπρεπε να το περάσω χωρίς να ακουμπήσω τους αστραγάλους μου στα πλάγια. Η παραμικρή επαφή με έκανε να δαγκώνω τα χείλη μου για να μην ουρλιάξω από τον πόνο»

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Lockdown: «Κλείδωσε» η καραντίνα σε όλη την Ελλάδα - Τι θα ανακοινώσει ο Μητσοτάκης