ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 4-1: Ασπρόμαυρο «ηφαίστειο» έλιωσε την PSV! (videos)

ΠΑΟΚ-Αϊντχόφεν 4-1: Ασπρόμαυρο «ηφαίστειο» έλιωσε την PSV! (videos)

Ο ΠΑΟΚ ήταν εκρηκτικός στο δεύτερος ημίχρονο και «πάτησε» την PSV Αϊντχόφεν με 4-1 στην Τούμπα, κάνοντας βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Μολονότι η ομάδα του Γκαρσία βρέθηκε σε δύσκολη θέση στο πρώτο μέρος, μετά την ανάπαυλα εμφανίστηκε μεταμορφωμένη και πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην ολλανδική ομάδα. Ένα «τρίποντο» που ισοδυναμεί με βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν πολύ καλός στο πρώτο μέρος αλλά η αλήθεια είναι ότι η φάση του πέναλτι, με το οποίο προηγήθηκε η Αϊντχόφεν ήρθε από το... πουθενά! Ο Σβαμπ βρήκε χαμηλά τον Μάλεν καθώς έμπαινε στην περιοχή κι οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0 με την εύστοχη εκτέλεση του Ζάχαβι στο 21'.

Οι γηπεδούχοι δυσκολεύονταν να βγάλουν σωστές επιθέσεις και μάλιστα θα μπορούσαν να είχαν δεχθεί και δεύτερο γκολ στο 41'. Ο Ελ Καντουρί έκανε το λάθος, ο Σανγκαρέ βρήκε τον Ζάχαβι, ο οποίος, όμως, νικήθηκε στο τετ-α-τετ με τον Ζίβκοβιτς.

Στο δεύτερος μέρος ήταν σαν να... κατέβηκε άλλος ΠΑΟΚ από αυτόν του πρώτου ημιχρόνου! Η είσοδος του Τζόλη, η κατακόρυφη άνοδος της απόδοσης του Ζίβκοβιτς σε συνδυασμό με τον ουσιαστικό Σβαμπ έφεραν την πλήρη ανατροπή!

Μέσα σε 11 λεπτά, ο «Δικέφαλος του Βορρά» μετέτρεψε στο 0-1 σε 3-1! Ο Σβαμπ στο 47ο λεπτό, ο Ζίβκοβιτς στο 56' κι ο Τζόλης στο 58' υπέγραψαν το απίστευτο ξέσπασμα της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ειδικά, το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ είναι εκπληκτικό! Η ελληνική ομάδα βγήκε υποδειγματικά στην κόντρα κι ο Τζόλης με πολύ ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Όσο για το τέρμα του Ζίβκοβιτς στο 66', με κίνηση καρμπόν όπως αυτή στο 2-1, έμοιαζε με... κερασάκι στην εκπληκτική εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο.

ΤΑ ΓΚΟΛ: 47' Σβαμπ, 56', 66' Ζίβκοβιτς, 58' Τζόλης / 21' πεν. Ζάχαβι

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Πότε ξεκινά – «Τσουχτερά» τα πρόστιμα για τους παραβάτες