ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σάλος με διεθνή ποδοσφαιριστή: Βίντεο… αυνανισμού τον «έκοψε» από την εθνική

Σάλος με διεθνή ποδοσφαιριστή: Βίντεο… αυνανισμού τον «έκοψε» από την εθνική

Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της χώρας του, δεν μπορεί να παίξει στην εθνική ομάδα εξαιτίας ενός «καυτού» βίντεο με προσωπικές στιγμές του που βγήκε στη δημοσιότητα.

Μπελάδες για τον Άρτεμ Ντζιούμπα! Ο αρχηγός της Εθνικής Ρωσίας δεν θα είναι στις επόμενες κλήσεις της ομάδας λόγω ενός βίντεο που σίγουρα θα θέλει να… ξεχάσει.

Ο επιθετικός της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης είχε καταγραφεί σε ένα βίντεο στο οποίο επιδιδόταν σε «καυτές» περιπτύξεις με τον εαυτό του…

Η αυτοϊκανοποίηση… πληρώνεται, παραφράζοντας και τη γνωστή λαϊκή ρήση, λοιπόν για τον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή ο οποίος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό από την εθνική ομάδα της χώρας του όπως ανακοίνωσε η ομοσπονδία.

«Η ομάδα πρέπει να προετοιμαστεί για τους αγώνες του Νοεμβρίου εναντίον της Μολδαβίας, της Τουρκίας και της Σερβίας και δεν μπορεί να αφήσει τον εαυτό της να αποσπάται από πράγματα που συμβαίνουν εκτός Εθνικής», ανέφερε ο ομοσπονδιακός προπονητής Στάνισλαβ Τσερτσέσοφ, προσθέτοντας: «Κατά συνέπεια, ελήφθη σήμερα η απόφαση να μην καλέσουμε τον Ντζιούμπα... προκειμένου να προστατευθεί τόσο η ομάδα όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής από την υπερβολική αρνητικότητα και ένταση».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποκάλυψη: Σχέδιο για lockdown έως το Μάρτιο - 21 ημέρες καραντίνα, 14 ημέρες χαλάρωση